Ezoli170 Menüm basit mi kalmış sizce bi baksanız Nohutlu arpa şehriye çorbası Tavuk fajita Mantarlı kremalı penne makarna Havuç tarator Meksika fasulyesi salatası Marullu salata İçli köfte Tatlı olarak da kek üstüne muhallebili bir şey
kibritci_kiz Ezoli170 ana yemek basit geldi. Tavuğu fırında başemal soslu vs yaparsanız daha şık olur. Bu şekilde tavuk dünyası menüsü gibi olmuş
Msekban Ezoli170 gayette güzel menü bacım.. Tavuğun etten ne farkı var hatta baharatlı falan gayette lezzetli oluyor.. Ver millet yesin kimse tavuk menüsünde masadan aç kalkmaz💪
girlsmom8 Ezoli170 çok fazla değil mi ben hayatta bu kadar yapmam bütçeme göre yaparım gittiğim yerdede Böyle fazla beklemem
Ecemsultan Ezoli170 benye yarın yapıcam misafirlerime tavuk fazita bence şık bir yemek. Ama senin menü çok fazla olmuş köfteyi falan çıkarabilirsin
Keremikobayky Ezoli170 fajitayı kızdırılmış güveçte dumanı tüte tüte dibinin yağı fokurdayarak sofraya getireceksen çok okey ama jülyen kesilmiş tavuk kavurmadan bahsediyosan bilemedim
Ezoli170 Keremikobayky valla wok tavada yapıp tabaklara koyacaktım ama dediğiniz gibi daha güzel olur aslında
Keremikobayky Ezoli170 o pek ev tipi bi yemek değil aslında restoranlarda çok özel bir sunumu olan bi meksika yemeğidir ve yanına kırmızı fasülye düşünceniz güzel olmuş ama menünüzdeki diğer seçenekler biraz anadolu esintili kalmıyor mu sanki 😬bknz içli köfte
Ezoli170 Keremikobayky evet yanında soslarıyla ben de dışarda yemeyi çok severim ama evde de anca bu kadar yapabiliyorum🙂
dolunay99 Gayet güzel fazla bile yazmışsın. Evine gelen misafir yakın olduğun kişidir ve senin ne yemek yaptığınla değil hoş sohbetinle ilgilenmeli. O yüzden içinden gelerek özenerek yaptığın her şey güzeldir. Beğenmek istemeyen kişiyi de evine alma
oglumubeklerken Ezoli170 menü bence güzel içli köfte bi ben ne alaka diyor gibi ama genel olarak olabilitesi olan bi menu yani ama misafir kim olacak o da önemli. Arkadaş çevreniz ise güzel menü ama mesela aile büyükleri falan olacaksa mantarlı kremalı makarna olmaz gibi sanki. Mesela biz bi yere iftara gitsek ve kayıpederimin önüne öyle bi makarna gelse kayinpederim şok 🙃
Ezoli170 oglumubeklerken 😊arkadaş çevremizden.evet içli köfte alakasız biraz ama annem güzel yapar o yüzden ara sıcak gibi koyayım dedim