Symkoc Kızlar bebeğim 5 buçuk aylık hangi meyveleri sıkıp suyunu verebilirim bide günlük ne kadar veriyorsunuz ?
Ccansuu Symkoc 100 ml çok geldi bana doktorumuz beş aylıkken üç dört çay kaşığı verebilirsin demişti ben suyunu vermek yerine elma ve muzu püre olarak verdim iki çay kaşığı o da ☺️Bu ay azar azar tadımlık yapıyoruz isterseniz sebzelerle başlayın ilk önce meyveden sonra sebzeyi kabul etmeyebilir
Tontonbiranne İnanırmısınız 5 aylık bebeğime tadımlık diye başladım an itibariyle yiyebildiği dokunmadığı her şeyi istediği kadar veriyorum. Zaten istemediği zaman almıyor açmıyor ağzını
Batimoms Arkadasimiz yukarida dogru demis. Sebzelerle yani havuc patates kabak gibi seylerle baslayin. Meyve en son. Yoksa bu saydigim sebzeleri yememe ihtimali cok yuksek.
Yagiz25 Meyve suyu değilde meyve ve sebze püre veriyorum 6 aylık oğlum.mama yemek istemediğinde meyve suyunu mamanın içerisine 30 ml kadar kadr ekleyip veriyorum 100 ml.cok bence.aciktiginda falan okadr anca içer oda ek gıda olmaz öğün olur