Rumirum @SerraD-1823 benim bebeğim memede uyurdu normalde memede uyutmayı bi anda kestim yani şöyle yaptım meme harici bi şekilde destekle uyuttum ağzına emzik verip kucağımda bir ileri bir geri yaptım ağlarsa hafif tempoyu arttırdım baktım çok ağlıyor odadan çıkıp su içirdim ama hiç kucağımdan indirmedim 1 hafta sonra alıştı bu duruma ve artık karnını doyurup altını temizleyip loş ışılta kucağıma aldığımda hafif tempoda bir adım ileri bir adım geri şeklimde uyumaya alıştı daha sonra bu şekilde devam ederken tam mayışmaya yakın kucağımdayken oturdum saçını okşadım 1 haftada böyle gitti artık sadece kucağıma alıyodum ve saçıyla oynarken uyuyordu. Sonra kucağımda mayıştırıp bizim yatağa koydum ama koyarken bedenini bedenimden ayırmadan yanına yattım bende 1 hafada böyle uyuttum artık yanına yatıp ninni açınca sağa sola dönüp bazen mızırdayıp en son bana sarılıp uyuyordu. Daha sonrada beşiğine koydum uyku saatinden yarım saat önce yarım saat beşikte döndü dolandı ağlamadığı sürece müdahale etmedim ağladığı anda aldım kucağıma sakinleştirip koydum ilk koymamda uyudu zaten şuanda yatağa koyuyorum popoyu dönüp uyuyor ama iki gündür gece uyanmaları arttı diş sebebi ile gece uyandığında eğer tok olduğundan eminsem beşiğinde pat pat yapıyorum baktım susmuyor kucağımda sakinleştirip koyuyorum. Benim bebeğim çok ağlayan ve mızmız bir bebekti gündüz 25 dk dan fazla asla uyumazdı gündüz uykularınıda tam 20. Dk da dürterek yaklaşık 2 haftada uzattım 2 hafta bıknadan her uykusunda 20. Dk da dürttüm bazen uyandı uykuya geri döndüremedim ama vazgeçmedim. Uyku eğitmenlerine para dökmeye asla gerek yok bence sonuçta siz ne anlatırsanız onu biliyorlar yanınıza gelip destek vermiyorlar veya gece her dk yazamıyorsunuz birmuhendisbirpediadtirs var instagramda onun uyku eğitimi sürecini izledim hikayeler kısmına koymuştu bana çok faydası oldu sizede tavsiye ederim