tazemomyy Bebeğim 3 aylık normalde gece 1 de uyur. Bugün 17.00den beri hala uyuyor, gece bi uyanıp bi daha uyumayacak diye korkuyorum. Bunu yaşayan oldu mu? Uyandırmalı mıyım?
1cocuksevdasi tazemomyy gece nöbeti seni bekliyor hazır ol uyandir 12 ye kadar uyutma tekrar uykusu gelsin en azından yoksa gece mahvolursun
Biskuvilipasta tazemomyy hayır uyandırmayın tabikide 2 aydan sonra bebekler istedikleri kadar uyuyabilirler.
aymtii tazemomyy bizde 3 aylığız, akşam 8de gece uykusuna yatıyor, sabah 9 gibi uyanıyor. 5te uyusaydısabah 6da uyanırdı yani. Sizin bebeğiniz kaç saat uyuyor gece uykusunu ona göre hesaplayın bence
tazemomyy 2uykusuzprensannesi 8.30da uyanıp emdi yine uyudu. Yani gece uykusuna geçmiş napsam bilemedim
tazemomyy Biskuvilipasta zaten 8.30 gibi emip tekrar uyudu, benim korkum gece uyanıp bi daha uyumaması
ozgec Yanı 5 sen sonra sabah kactanuyanıcak sanırım gece uyanır kuzum ya bılemedım bazen ıslerı bellı olmuyor uyandırsan dert uyandırmasan dert sımdı ya
tazemomyy ozgec cidden öyle ya normalde gece 1e kadar yorardı bizi bu gece de uyudu yine aklıma takıldı
tazemomyy aymtii valla benimki 8saat uyuyor bana hep az gelirdi o zaman gece 1de bi daha uyumayacak mı demek bu :( korktum şuan
gzmkck benimki dün 6bucukta geçti uykuya sabah 6.30 da kalktı normalde yedi bucukta geçiyo yedi bucukta kalkıyor sabah 5 te kalkabilir sizinkide
tazemomyy annesi58 gece 1.30da kalktı ve 4te uyudu :( ve sabah 9da güne başladık. Tabi bu ara 2 kez daha uyandı emmek için :(