EsonunAnnesi14 Kızlar sütüm gelmiyor mama vermek zorunda kalıyorum bebeğimde uzamış sarılık var, utanarak üzülerek bu postu açıyorum ama dolabında süt stoğu fazla olan acaba bana gönderebilir mi bende uğraşıyorum ama arttıramıyorum bir Türlü
Zack48 EsonunAnnesi14 afyondayim 10 paket falan var ise başlıyorum diye yapmıştım bozulmayacqgi bir yol varsa yapar gönderirim
HeeSenCokBiliyon EsonunAnnesi14 bende var daa nasıl göndercem İstanbula havalar da ısındı bozulur ki 😐😐
fifi48 EsonunAnnesi14 bebeğiniz ne kadarlık? Hiç mi sütünüz gelmedi az bile olsa mutlaka emzirin gerekirse yarım saatte bir emzirin. Hatta arkasından mutlaka 5 dk sağ 5 dk dinlenme şeklinde pompa ile sağın gelmese bile yapın. Bu şekilde benim sütüm çoğalmıştı birde eczaneden solgar brewers yeast vitaminb2 ilacı satılıyor onu alıp kullanabilirsiniz sabah öglen akşam 2 şer tane içebilirsiniz aşırı derece süt artışı yapıyor trendyoldan ilacın yorumlarınada bakabilirsiniz ama normal b12 olanı değil brewers yeast yazıcak
EsonunAnnesi14 fifi48 1 ay 20 günlük oldu başlarda 50 cc geliyordu ama sonradan ailevi yönden üzüntü yaşadım kesildi epey bebeğim emince belki 1 kaşık anca geliyordur diye düşünüyorum çünkü gözlemliyorum bestlak damlada kullanıyorum bol bolda su içiyorum
fifi48 fifi48 bestlak bende cok işe yaramamıştı ama dediğim vitamini alıp bi deneyin derim ben kullandıgım 2. Gün farkı görmüştüm artık memeyi itmiyordu ve bebeğim emerken yutkunma sesleri geliyordu
Moncuk07 Keşke aynı şehirde olsaydık bende de yok ama ilk sarı sütten 2-3 paket vardı işinize yarardı inşallah hiç gerek kalmaz hemen iyileşir bebişiniz 💜
ilkimnk Zack48 pet şişelere su doldurup dondurun, yalıtımlı kutular var onların içine koyup yollarsanız bir şey olmaz büyük ihtimalle