Birdunyabircennetannesi Kızlar bugün kafamız karıştı biz normalde hep sma hastası bebeklere yollarız yine öyle yapacağız Ama biz faturaya yansıtırdık sms yollayıp Eşimde 1 ay sonra ödüyoruz bence doğru değil dedi Ama karşıdaki kişiye hemende geçiyor Sizce?
Falafel Birdunyabircennetannesi onlara de geç gidiyormuş sms ile yapılan yardımlar, öyle demişt i bir aile. Birde smalı bebeklere fitre düşmüyormuş
nnidua Birdunyabircennetannesi fitre zekat gibi şeyler için ilk önce yakınınızı gözetmeniz gerekir yani en yakınınızdan ihtiyacı olan birine vermeniz gerekiyor diye biliyorum ama tabi yine de araştırmak lazım bu benim bildiğim
Birdunyabircennetannesi k_elebek Bu sefer öyle yapmayı düşünüyoruz ama daha önce hiç aklımıza gelmemişti 1 ay sonra ödeme olayı
Birdunyabircennetannesi Falafel Ama o çocukların paraya ihtiyacı var yani yüklü miktarda para lazım onlara ve sağlık söz konusu
One-life tuba2323 bebeğin şahsı adına verirseniz oluyo bende uzun bir süre araştırdım şehrinizde yada yakınınızda varsa ulaşabileceğiniz o şekilde yerine getirilebilir
Sekeroglannn tuba2323 Merhaba diyanet işlerinden falan mı öğrendiniz. Kaynak verirseniz sevinirim. Eşimle ben de gün içerisinde Sma’lı bebeklere yollamayı düşünüyorduk çünkü
tuba2323 Sese Fitre fakir müslümanların hakkıdır Eğer bir fakir müslüman sma’lı bir bebeğe vekâlet verirse o zaman fitre verilebilir. Sma’lı ailelerin fitre için maddi durumlarının uygunluğunu bilemeyiz.
Birdunyabircennetannesi tuba2323 Ama sma hastası çocukların yüklü miktarda paraya ihtiyacı var sağlığı söz konusu
Sese tuba2323 ay ben bilmiyordum ya sayılmadımı şimdi :( neyse o bebişlere şifa olsun bidaha veririm başka birine.
limonzeytinmom nnidua Bende öyle biliyorum. Her sene eşimin dayısı var engelli 32 yasında cocugu var durumları iyi değil ona veriyoruz.
tuba2323 One-life Bende uzunca araştırdım ama dediğim gibi fakir bir müslümanın vekâlet vermesi gerekir
tuba2323 Sekeroglannn Hayır diyanete hiçbir konuda güvenmiyorum Osman Ünlü hoca ya sordum ve birkaç kaynaktan da araştırma yaptım
tuba2323 Sese Allah bu mübarek günde hayrınızı kabul etsin. Fakir bir müslümana fitrenizi verin tüm hasta bebeklerde sağlıklarına kavuşsunlar inşallah