ksky 2,5 aylık bebeğim var son iki gündür aşırı kaka yapıyor bugün 10 kez altını değiştirdim her bez alımımda kakasını yapmış açıl yeşil ve aşırı cıvık nedeni nedir acaba yarın doktora randevu aldım ama daha önce yaşayan varmı böyle birşey
yilan ksky benim bebeğimde 2 aylık devamlı az da olsa kakasını yapıyor ve çok sıvı üstelik bu yüzden mantar oldu pişik oldu iyileştirmeye çalışıyorum çok zor bir şey gerçekten çığlık çığlığa ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım:(
ksky yilan ishali süreklilik halindeyse bence doktora götürün ben dün acile götürdüm dayanamadım mikrop kapmış çok sıvı kaybetmiş sürekli ishal olduğu için
ksky yilan evet kullanıyorum ama başlayalı 2 hafta oldu nerdeyse iki gündür bu şekilde ondan mı acaba bilmiyorumki napacağımı şaşırdım altını alıyorum 15 dk sonra tekrar yapıyor gene kaka yapmış oluyor
kahvelisianne ksky ishal olmuş olabilir sıvı mutlaka takbiyebhap doktora gidene kadar yani meme mama neyse sivisis kalmasın
yilan ksky doktora götürdük yenidoğanlar için bu normal dedi geçmeyen pişiğimiz var bi sürü ilaç kullandık bi kaç ilaç daha verdi geçmezde alerji olabilir dedi