doruknaz benim de bi ara koparır gibi tuttu baya yara oldu çok kötü bişey allah yardımcınız olsun ısırdığı zaman güzel güzel anlattım kızım çok acıyo üzülüyorum ısırma diye bi de bi kaç ısırdığı zaman demekki aç değilsin emmek istemiyorsun diye konuştum vermedim mememi de sonra sonra bıraktı şimdi çok nadir bi ısırır gibi yapınca annecim acıyo ısırma deyince bırakıyor çok şükür siz de deneyin inşallah bırakır
Smrk benim bebeğim de emeklemeyi sevmiyor yürütece biniyor aynı zamanda destekle yürüyor yürüteçin kötü etkilediğini farkettim ama iter gibi yapmaya başladı destekle yürütürken başta daha dengeliydi o yüzden yürüteçe biraz ara verdim. Onun haricinde şarkılar tekerlemeler. Ek gıda serüveni de her şeyi vermeye çalışıyorum ama zar zor yiyoruz oyunla şarkıyla felan kanıyor tam dönme yapamadı daha ama var yine de çabalarımız her çocuk emeklemek zorunda değil. Emeklemeye heveslendirmiyormuşuz foktorumuz öle demişti. Koltuk kenarına dayayıp ileriye kumanda telefon koyuyorum en çok dikkatini onlar çekiyo maalesef onlara doğru yürüyor alıyor. Tv hiç açmıyorum bi babası gelince açıyor ona da kızıyorum arkasını çeviriyorum tvye yada engel koyuyorum önüne göremesin diye.