birbebekannesi46 Kızlar Aptamil proseyno kullanmaya başladım ve kullandıktan sonra gaz ve kakası inanılmaz kokmaya başladı acaba mamadan kaynaklı mı yoksa başka bir şey olabilir mi bebeğim 50 günlük sizde proseyno kullanırken gaz kokusu oluyor muydu ?
gde3845 birbebekannesi46 evet bizde de oluyo ama ben meme mama şeklinde gidiyorum günde 2 kez mama veriyorum oluyo yinede
fizikcianne birbebekannesi46 doğduğumuzdan beri kullanıyoruz memnun olduğum için değiştirmedim gaz vs yapmadı ama evet kokuyor gaz yapmayan mama bulmak zor olduğu için değiştirmedik😅
ftmanur birbebekannesi46 bizde ilk 1 ay kullandık. Ama kakası kokuyordu değişikti yani bı de rengi yeşildi hep. Şuan 2.5 ayligiz hipp kullanıyorum. Memnunum
birbebekannesi46 gde3845 ben de kullanıyorum ben meme veremiyorum ama çok kötü gaz yapıyor kuşkulandım birden böyle olunca
gde3845 birbebekannesi46 aslında gazını çıkarması daha iyi ishal vs yapmıyorsa sıkıntı olmaz bence ama doktorunuza sorun yinede
birbebekannesi46 fizikcianne biz bir sürü mama değiştirdik en son buna karar kıldık ama Buda çok kötü kokutuyor gerçi Buda gaz yaptı ama diğerleri gibi değil peki kakasının rengi değişti mi acaba
birbebekannesi46 gde3845 bebeğim zaten kabız bir bebek o yüzden bunu kullanıyoruz doktorumuza sordum gaita testi istedi
birbebekannesi46 ftmanur benim çocuğumunda kakası yeşil mamadan mı diye düşünüyorum hipp bizde aşırı gaz yaptı o yüzden buna geçtim probiyotikli olduğu için
ftmanur birbebekannesi46 hmm bizdede nerdeyse her mama sonrası kakasını yapıyordu. Bebekten bebeğe degisiyor:)