kayafamly Boynu çok kötü pişik desem hiç bu kadar olmamıştı kıpkırmızı hep kabardı ensesi bile dirsek içleri koltuk altı genital bölgesi nasıl iyi olur yarın gidecez doktora ama belli canı acıyor😥😥
Ucansupurge kayafamly duşa sok bölgeyi kurula ıslak kalmasın evin ısısı iyiyse bezide bir süre açık kalsın. Eşine şöyle hametan alsın eczaneden iyi gelir geçmiş olsun canım 😊
naka kayafamly bizimkinde il pişik gibiydi sonra egzama olmuş dedi doktor bepanthol sensidaily verdi sürer sürmez faydasını gördük doktorunuza danışın isterseniz
Alyaamom kayafamly kesin alerjisi vardır.Aynı durumdan bende çok çektim ne kullansam fayda etmedi.Kuru tutmaya bakın ve acil alerji doktoruna götürün
Fasulye12 kayafamly penaten pişik kremi kullanıyordum kızıma, çok iyi geliyordu . Bir de eski tip yeşil arko krem de poposundaki pişikleri gideriyordu .
Cileklimilkshake kayafamly pudra dökün boynuna birbine yapışmasını engelleyince. Trosyd ve hamatende iyi gelmediyse doktora götürün beklemeyin
kayafamly Kızlar doktora gittim egzamaymış pişik değilmiş O yüzden geçmiyormuş hepinize teşekkür ederim🙏