Dondurmalikahve Hanımlar camlar için bu çok kuvvetli sağlam dediğiniz korumalıklar, kilitler artık ne derseniz var mı? Cam açık olacak şekilde olacak. Mesela filelerin küçük küçük deliklileri var mı?
SevimliHayaletCasper Dondurmalikahve biz pimapeni delip korumalık taktık açamasın diye öyle birşey mi acaba istediğiniz
Elfgrn Dondurmalikahve üstte kalsın çocuk yiğitlerini pek güvenmiyorum zamanla ya boşluyorlar ya da çocuklar öğreniyor nasıl açıldığını bunları yapamayacak iyi bir şekilde çocuk kilidi varsa öneri Ben de alabilirim
Dondurmalikahve Elfgrn Benim mutlaka almam lazım ama çoğu fos çıkıyor i yüzden yazdım. Benim ki açımı açacak yaşta açıp birşeyler atıyor sorunca da ben değilim kötü yaramaz çocuklar yaptı diyor veya eskimisti sıkılıp attım diyor 😩
Elfgrn Dondurmalikahve Maalesef çok kilit sağlam değil ya da kolay açılıyor çocuklar hemen öğreniyor. Ben de bu yüzden almıyorum Aslında almam lazım geçen üzerine tencereler aktarıldı ağızlarını bağlıyorum artık Ama bu şekilde de daha çok zor oluyor bir arayıştayım ama daha öyle istediğim gibi bulamadım ben de hareketlendikçe daha çok Zor oluyormuş
Dondurmalikahve Elfgrn Bakalım inşallah yazan çıkar bende sağlam bulamadığım için post açtım yoksa alırdım da boşa gider bir de benim ki büyük o çocuk kilitkeri şak diye açar daha sağlam bir şey şart
Gryffindor Dondurmalikahve Şimdi gördüm sen cam açık olacak şekilde yazmışsın. O kısmı okumamışım. Bunlar işine yaramaz o zaman.
Gryffindor İkisi de şu anlık taş gibiler. Biri yaz günü camı yarım açabilmek için ideal. Söylenene göre içi çelik.
Dondurmalikahve Gryffindor Yok az bir açıklık için dedim yani şu en alttaki var ya içi çelik olanda cam az da olsa açılmıyor mu?