O1Anne Kızlar yarın kız arkadaşlarımı iftara çağırdım hem lezzetli hemde çok upraştırmayan menü istiyorum yardımcı olurmusunuz 4 kişilik olucak benim aklımda tencerede İzmir köfte Fırında beşamel soslu tavuk sote Pilav Çorba Salata Kadayıflı muhallebi
Tatlican O1Anne Kofte ve tavuktan birini secseniz daha iyi olmazmi .Birde yogurlu semizotu veya baska bir yogurtlu guzel olur
annebebek5200 O1Anne menü güzel de tavukla köfte bir arada biraz ağır olur sanki yanlış anlamayın lütfen kendi fikrimi söylemek istedim sadece 😊
sadekahve_bitter O1Anne ortaya tarator yada başka yoğurtlu bişey iyi olur Zeytinyağlı enginar Barbunya gibi bişeyde olabilir
aven O1Anne eger misafirleriniz icin iki cesit et şart degilse ana yemeklerden birini tercih edip yanına barbunya , bamya , bezelye ya da zeytinyagli bir yemek ekleyebilirsiniz
Elakuzusu O1Anne İzmir köfte yapacaksanız eğer fırında ki beşamal soslu tavuk yerine sultan kebabı yapabilirsiniz icergi aynı zaten 🌸
Liyosunannesi O1Anne hem tavuk hem köfteye gerek yok bence onun yerine bi çorba düşünebilirsiniz, ortaya da belki bi iki meze
O1Anne Liyosunannesi çorba yapıcam zaten de ne bilim ana yemek olarak kararsız kaldım tavuklu mu yoksa kıymalı mı yapsam anayemeği
sinefil O1Anne Gayet yeterli arkadaşa çok bile ben defalarca sofralar kurdum da geri dönüşü olmadı içimi buraya dökeyim dedim ben de 🤣🤣