Aslicamm sehpayacarpanserceparmak_ basitce söylemem gerekirse hareketi artırmanız, şekeri hamur işini yüksek karbonhidrat alımını ve kızartmaları bırakmanız lazim
sehpayacarpanserceparmak_ annelerdenbiri Aysecan0335 Aslicamm Noname21 cok tesekkur ederim kizlar,en sevdigim sey seker ama mecbur birakicam artik
Aysecan0335 Benimde yüksek çkmıştı makarna aşığı biri olarak onu kessem yeter heralde o kdr seviyorum bide tatlı bu 2sini çıkartmak lazm karbonhidrat ve şeker çıkcak malesef yoksa düşmez
annelerdenbiri Babamda yüksekti bir ara sabahları maydonoz ve limonu blenderdan geçirip içiyordu ama kaç gün içti ne kadar içti hatırlamıyorum işe yaramıştı bir uzmana danışıp deneyebilirsiniz isterseniz
Noname21 sehpayacarpanserceparmak_ şekeri bırakmak derken çaya şeker atmayıp yanında tatlı yemekten bahsetmiyorum Şekerli bütün gıdalar pirinç pilavı dahil
kivircigim sehpayacarpanserceparmak_ benimde 540 çıktı doktor ne önermişti size? Pzt. Sonuç göstereceğim tedirgin oldum
sehpayacarpanserceparmak_ kivircigim diyet yap dedi canim. Ketcap mayonez tursu bunlardan uzak dur dedi ve tabiki sekerli,islenmis gidalar ama benim hala 150nin altina dusmuyor 3ay oldu