Annebebek7 İyice yumuşayınca çorbalarını catalla ezerek veriyorum artık az az yiyebiliyor şimdi ben ne vermeliyim başka kızlar taneleri şeylerden flan hiç bilmiyorum tavsiyelerinize ihtiyacım var 10 aylık oldu
Ucansupurge Annebebek7 pankek,krep,omlet,mücver,köfte,tavuk. Baş parmaginda bastirinca ezebildigin herşeyi verebilirsin. Ezemediklerini buharda pişirip verebilirsin
Ballilokmam11 Annebebek7 mesela sebze haşlayıp eline verin tutsun omleti yapıp verin dokunsun iyice etmenize gerek yok ki herseyi alışır böyle böyle
Annebebek7 Ucansupurge eline verince atıyor bunları nasıl yedirebilirim ki , mesela evde bugün kuru fasülye var onu ezip mi vermeliyim bulgur pilavı da var ama hiç disi yok oğlumun
Ucansupurge Annebebek7 Dişi olmasina gerek yok damaklari çok sert bebeklerin rahatlıkla yiyebilir. Söke saça yiyecek zaten şuan el göz koordinasyonu tam manası ile sağlayamaz ve küçük kaslarini istediği gibi yönetemez zamanla alışacak 😊🤗 5,5ayda başladık ek gıdaya başından beri blw yapıyoruz
Annebebek7 Deletedmom_82 dişi var mı , benimki tarhana çorbasına kıymayı iyice ezip koyuyorum evet biraz büyük gelse kusuyor yediği her şeyi .
Annebebek7 Ucansupurge neler yapabilirim tavsiyelerinize ihtiyacım var pütürlü olarak sadece kıyma veriyorum onu da çorba içinde başka bir şey aklıma gelmiyor korkuyorum
Ucansupurge Annebebek7 korkmaya gerek yok bebeklerde gag refleksi denilen bir refleks var ve dilinin arka orta kısmına bir şey değdiği zaman ogurur 🤗 Dediğim gibi baş parmağınla ezebildigin her gıdayı direk verebilirsin sulu köfte mesela kızımın en sevdiği yemeklerden 🤗
Annebebek7 Ucansupurge teşekkür ediyorum,barbunyayi çatalla ezip verdim yedi çok şaşırdım insaalah devamı gelir