tursihan Merhaba bebeğim sadece silikon uç ile emiyor. Sormak istediğim silikon uç temizliği nasıl olmalı? Sık sık değiştirmeli mi ne kadar sürede değiştirmeli?
Anatotales tursihan 3.5 ay emzirdim silikon uçla her seferinde kaynar suyla kaynattım rengi matlaştıkça kaynatmaktan kaynaklı değiştirdim. Silikon uca verdiğim paranın haddi hesabı yok yedekli 8 silikonla evden çıkıyordum dışarıda kaynatamam diye. Gece de kalkıp yıkamamak için başucuma bolca alıyordum
_mom20 tursihan ayda bir degistiriyorum temizliğini de kaynatiyorum gün içinde kirlenirse de doğal sabunlu deterjanla temizliyorum
tursihan iremaren meme reddi yaptığı için silikon uç kullanmak durumunda kaldım malesef. Diğer türlü emmiyo itiyor
EbruBoluKaya 2,5 3 aya yakın kullandık değişim yapmadım ama kaynar suda bekletiyordum kullanım sonrası her seferinde olmasa da
tursihan EbruBoluKaya bende her seferinde yapamıyorum ama her vermrden önce yıkıyorum. Sonra bıraktı mı peki silikon ucu
gencmom_ tursihan eğer gögüs ucum yok deseydiniz şırıngayı önercektim çünkü silikon uç alışan bebek çok zor bırakıyor Ebemiz bana şırıngayı öğrettiği günden beri dua ederim hep ona
EbruBoluKaya tursihan evet 5 aylık olucaz 1 hafta sonra 3.ayından sonra kullanmadık ara ara ben göğsümü veriyordum tam kavrayamıyordu alıştı özellikle geceleri direk memeyi verdim ve acıktığında önce memeyi teklif ettim bıraktı kendi kendine
gulten01 gencmom_ Merhabalar bence bu bebekten bebeğe değişiyor benim bebeğim 3. Aya kadar kullandı ardından kendi kendine bıraktı ve meme reddi de yaşanmadı şuan 7 aylık silikonsuz emiyor
tursihan Anatotales peki we babyin bi sivri olanı var bi de sanırım yeni çıkmış daha yassı olanı var. Hangisi daha iyi acaba belki bilirsiniz
niloyaaa tursihan benim oğlumda 5 aylık olana dek silikon uçla emdi meme reddi yaşamadık özellikle geceleri mememi uçsuz vermeye başladım sonra kendiliğinden bıraktı. Kaynar su ile dezenfekte ederseniz sıkıntı olmaz