kanalize Beş aylık bebekleriniz ile evde nasıl zaman geçiriyorsunuz? Ne tam oturabiliyor ne oyuncak oynuyor ne uzanmayı seviyor sürekli mızmız kızım uykusu da azaldı, zaman geçmiyor sanki artık.Sizler neler yapıyorsunuz?
zeyneperll kanalize oynamıyoruz bütün gün kucağımda dolanıp duruyoruz ne zaman biter bu süreç acaba oyun aktivite hiç bişey istemiyor
Deletedmom_115 kanalize benimki 46 günlük sürekli kucak. Artık oturarak da kabul etmiyor illa ayakta olucaz o da kucağımızda olucak 🤣🤣🤣
kanalize zeyneperll evet ne zeka kartlarını kabul ediyor ne çıngırak vs kucak kucak kucak kollarım tutmuyor artık üstüne uykusuzluk yalnız değilmişim 🤕
zeyneperll kanalize benimde kollarım kopar gibi oluyir artık biraz kanguru da tutuyorum yok yani olacak gibi değil
dilekkokmen Ben de bir umut fikir bulurum, oturmuyor dönmüyor belki birşey yapabiliriz diye girdim ama sanırım 5 ay sorunsalı buymuş. Ben oyuncaklarını küçük poşetlere sardım biraz hoşuna gitti deneyebilirsiniz.
Myme37_ İki bucuk ayligiz kucak kucak kucakk 😁 aksamlari ozellikle. Beslenmemiz zayif eli agzinda devamli. Arada oyun halisina koyuyorum hevesle sonra sıkılıyor.