Tuba_engn prensveprensesannesi35 Sizden daha sıcak olan bir memlekette olarak “Aydın”. Kışlık olanları kaldırdım(Mont,Kazak vb). Mevsimlik olanları çıkarttım. Bakalım bu sene bizi ne bekliyor.😂
_tosbiginannesi_ prensveprensesannesi35 Denizli’deyim kışlıkları kaldırıp mevsimlikleri çıkardım burası yaz günü gibi kaç gündür ☺️
Aslan2103 prensveprensesannesi35 cikardim valla cok sicak gene bir iki uzun kollu biraktim aksamlarj soguk olur belki diye
aslhnkrts prensveprensesannesi35 ben yazlıkları çıkardım aydın’dayım. Bayramda yağışlı olacak serin olur diyorlar ama bilemedim 😂
prensveprensesannesi35 Bende bugün kaldırayım diyorum kızlar tabi iki çocukla nasıl yapıcam ya Allah deyip girişicem 🤣
1Umut Ay ne güzel herkes sıcaktan bahsediyor.Bende paristen bildireyim, güneş yüzü görmedik,donduk bu sene.Yağmurlu ve rüzgarlı havalar devam ediyor halâ.
Zeyyyynep prensveprensesannesi35 dün tüm kışlıkları kaldırdım bir tane sweat tek bıraktım izmire yaz bi geldi gidiceğini sanmıyorum
gunes0312 prensveprensesannesi35 bu sene doğru düzgün kazak giyemedim 😅 yazlıklara 1 hafta oldu geceliii