Ecrin4161 Arkadaşlar kızım 20 aylık daha önceleri gece mama verdiğimde uykusu bölünmüyordu evet çok sık uyanan bebekti ama ben onu meme bagımlılığına bağlıyordum emzirmeyi kestim unuttu memeyi fakat gece yine 2 3 kez kalkıyor ilk kalktığında su teklif ediyorum asla istemiyor çok nadir içer 3 4 gibi mama yapıyorum bu defa tamamen uyanıyor uyut uyutabilirsen mamayı nasıl kesmeliyim memeyi bıraktırdım yine uyanıyor mamadan galiba
Saretiryaki Ecrin4161 hem mama hem mememi ilerliyordunuz yani en baştan beri. İkisini bir bırakmanız gerekiyor du
Mrvsmt2502 Ecrin4161 bebeğinizin mamaya ihtiyacı yok şuan gündüz yeterli ve dengeli besleyin gece su teklif edip uykuya döndürün ağlıyor diye yine mama vermeyin bu sefer ağlarsam mama gelir diye öğrenir daha çok ağlar. Kızım 23 aylık 14 15 aylıkken gece beslenmesini kestim su teklif ediyorum uyku müziğini açıyorum ışık odadan çıkartma oyun oynatma yapmıyorum oda bildiği için geri dönüyor
Nurtanemm Benim oğlum 24 aylık hala gece iki kez uyanır ve asla mama içmeden geri uyumaz , mama vermeden uyutmayı deneyim diyorum ama her defasında yeniliyorum çünkü çooookkk ağlayıp öksürüyor bu defa dayanamıyorum bende elbet var zamanı diyorum .
Ecrin4161 Nurtanemm canım ben bugün başlıcam denemeye bakalım nasıl olcak mamayı içtikten sonra gözler faltaşı gibi oluyor
Ecrin4161 Saretiryaki canım şöyle gündüz meme gece ise belki 1 2 kere belki hiç almazdı meme sonralara doğru memeyi çok abarttı hatta ben 15 ayımdan 17 ayıma kadar çok güzel geçti geceleri sonradan memeye bagımlılık arttı eğer sütüm. Varsa mama almazdı
Saretiryaki Ecrin4161 anladım ama artık gece bişi vermemeniz gerekiyor suyu bile o isterse teklif edin sonuçta su istediğini söyler artık size bide atak haftası olabilir siz acilen mamayı kesin yoksa çok uzun süre uğraşırsınız
Ecrin4161 Mrvsmt2502 tamm canım dikkate alacağım dediklerini bugün başlıcam aslında mamaya yormuyordum çok uyanmasını memeye yoruyordum taki bugune kadar sabah kahvaltı yapmak istemedi çarşıya gitmiştik bir muz vermiştim kahvaltı yapmak istemeyince kucağımda uyudu yatağına koydum mama vereyim dedim verdim sonra uyandı anladım gecede bu yüzden uyandığını tamamen
gurbet_66 Mrvsmt2502 evet benim annemde kes bebegi uyanırsa su içir birkaç gün zorluk çekersin ama alışır dedi deneyecem bende inş