aven Mom_98 hepsini deniyorum bende tek tek en iyi yapişanı ariyorum halen bulabilmis degilim suana kadar kullandiklarim arasinda mamajoo iyiydi.Ev silikon uç doldu
esmanur433 Mom_98 ben wee babyden hiç memnun kalmamıştım rezaletti resmen bana en iyi mamajoo geldi 23 günlükken bıraktı ama
dilberhala1 Mom_98 Kesinlikle phılıps avent tek geçerim bedenli hem biz s kullanıyoruz yumuşacık güzel yapışıyor anne memesi ucu gibi yumuşak diğerlerinin uçları kocaman çıcuğun ağzı küçücük
EbruBoluKaya Wee baby kullanmıştım eşime hemşire alın deyince eczaneden direk onu vermişler 2,5 3 aya yakın kullandık
filiz95 Wee baby kullanıyorum bende 1 aydır yapıskanlıgı gittikçe gidiyor tabi ama memnunum suanda ne zaman bıraktıracaz bakalım :)
dilberhala1 Mom_98 Kesinlikle bedenli onlar s m l diye s beden isteyin ben zor bulduydum küçük uç öyle ara ara en son aventi buldum işte
dilberhala1 Mom_98 Benim kızçe 2.5 aylık gayet rahat emiyor doyuyor zaten çektikçe bebe göğüs ucu çıkıyor silikonun başına kadar nerdeyse meme ucu dayanıyor bazen çekiyom bakıyom süt oluyor yani gitmese zaten ağlar huzursuz olur
betimliyoruzzzz Mom_98 evet kullanıyorum, sadece küçükler de süt çok hızlı doluyo bazen yetişemiyo bebeğim