ebru3457 Merhaba anneler bebeğine clinikidin gaz sorunu için masaj yağını kullanıp faydasını gören var mı
canssm ebru3457 benim de sürekli karşıma çıkıyor bende buralarda durayım :) Alıp almamak konusunda çok kararsız kaldım
tugcelinatarar ebru3457 1. Ayinda başladım hala kullanıyorum faydasini görüyorum her bebekte aynı etkiyi gostermeyebilir bu arada , ben midesi karni kasiklari ve ayaklarinin altina suruyorum rollon seklinde zaten
Zehra1908 Ben kullandım memnun kaldım çok gazlı bir bebeğim var 6. Ayına kadar aşırı zorladı bu durum beni bir de rebeg masaj kremi söylemiştim bitkisel o da işe yaradı
ebru3457 Zehra1908 sancı olunca mı kullanıyordun hangi zamanlarda kullandın acaba bazıları içeriği temiz olmadığını söyledi bi bilginiz var mı
ilgazz Zehra1908 merhaba bende rebegle clinikid arasından birini denemek istiyorum ama hangisi daha etkili sizce
Zehra1908 ebru3457 içeriğine dair çok yorum yapmam doğru olmaz bilir kişi değilim tamamen ama ben sancısından önce gün içerisinde masaj yaparak kullandım
Zehra1908 ilgazz bence rebeg diğerinin artısı başlığı rol on gibi olduğundan bastırarak kendi masaj etkisi gibi görmesi