seizetheday Arkadaşlar 21 aylık oğlum ve 2 aylık kızım var Allah isteyene olmayana nasip etsin ikisini de isteyerek yaptık ve artık olmasını istemiyorum nasıl korunuyorsunuz en etkilisi hangisi emziriyorum da önerilerinizi bekliyorum
Karakiz1 seizetheday Bende şuracıkta bekleyeyım spral ıstıyorum brn acıkcası saglık ocakşarı takıyor mu acaba
Gaddar Karakiz1 bizim sağlık ocağı takmıyormus artık sağlık ocağında değil hastanelerde takılıyor dedi ben hastane de taktırdım
kahvelisianne Bağlatmak istedim eşim izin vermedi sprail kilo yapıyor diyorlar bende prezervatif+gericekilem Aynı anda ikisini yapıyorum ama odum kopuyor yaa
seizetheday kahvelisianne hap kilo yapıyor diye duydum ama bilmiyorum eşim de korunmak istemiyor maalesef ben de aslında en çok koruma sağlayan hangisi ise onu denemek istiyorum
seizetheday Gaddar memnun musunuz adetiniz düzenli oldu mı rahatsızlık verdi mi bazılarında vücut kabul etmiyor diyorlar
seizetheday kahvelisianne tam 40ımın çıkacağı gün kanamam olmuştu birkaç gün ama adet miydi yoksa doğumla alakalı mı bilemedim bende bu ay olacak mı onu takip edicem
seizetheday kahvelisianne benim de 2 ay 10 günlük kızım var oğlum da 21 aylık o yüzden birini seçip korunmak istiyorum artık
kahvelisianne Melodimm bende hep bahane buluyorum ama olmayacak böyle her defasında kontrol ediyorum prezervatif artık psikolojim bozuldu ya :(
Melodimm kahvelisianne Prezervativ aldık ama simyide kadar hiç kullanmadim acaba kayganlastiriyormu?Birde yırtılma ihtimali varmış ya🤦🏻♀️Şimdi biz her adetimiz geçtiğinde korku yaşayacağız.
seizetheday Kizilciksurubu acaba koruyuculuğu nasıl iki bebeğim var unutmaktan çok korkuyorum onu ben iğne ya da spirali öğrenmek istiyorum aslında
nebutantana30 seizetheday prezervatif geri çekilme ve dua ile bir tane bana yetiyor valla rabbim isteyene versin
seizetheday nebutantana30 sizin yine bir taneymiş eşim korunmak istemiyor geri çekilme yapıyor aslında ama buna güvenemem artık ve korunma yöntemi değil zaten sanırım bana başka bi seçenek lazım