Mervecom Merhaba kızlar. 5. Ayda yaptırdınız mı menenjiti? İnternette okudum şimdi hep 9. Ay diyor ama oğlum 5 aylık bugün kontrolunde doktoru yaptı anlamadım bende
mavi1balon Mervecom bu aralar sürekli menenjit aşısı muhabbeti görüyorum kaçıncı ayda yapılıyor merak ediyorum. 5.ay kontrolümüzde yapılmadı bize .
durupelin mavi1balon 9 ay ve 1 yaş 2 doz şeklinde yada 13 ay da tek doz yapılıyor biz 13 ay da tek doz yaptiricaz o şekilde karar verdik doktorumuzla 5 ay da bexsore yaptirmistik
Brcysr Benimde oğlum 4 aylik 5.ayda menenjit yapicagini belirtti sağlık ocağı bir yasindan sonra dedi ama bende 5.ayda yaptiracagim🙏
Zeynp Mervecom 4 aylikti kizim ilk dozunu yaptirdik. Nimenrix 3 doz yapildi. Bexsero 3 doz bekseronun 3. Dozu 1 yasindan sonra yapilacak. Menenjito 3. Ayda baslayanlarda var. en dogru takvimi doktorunuzla belirleyin o sizi daha iyi yonlendirir.
mommier biz 5.ayda bexero ve rota birlikte yaptırdık.ateş yaptı fitille düşürdüm çok huysuzlandı 2 aşı birden.hatta karın ağrısı oldu sanırım rotadan