Fatmademir- Merhabalar oğlum haziran ayında 1 yaşına girecek önerebileceğiniz güneş kremi var mı yüzü güneşte kızarıyor. Bebeğim için içeriği temiz güneş kremi almak istiyorum önerilerinizi bekliyorum 🙏🫶
Barbekusos Fatmademir- geçen sene doktor önerisiyle mustela kullanmıştım tatilde de günlük de memnun kaldım. Bu sene de yine mustela
bircemoms Fatmademir- ben minoris veya siveno düşündüm fakat kızımın cildi atopik ve alerjik o yüzden çocuk doktorumuza danışacağım bu ayki kontrolünde bence sizde doktorunuza danışın onlar en iyisini bilir
Ozra Fatmademir- doktoruma sorduğunda piyasadaki en temiz içeriği olan marka bioderma demişti ama ben çoktan siveno almıştım ve memnunum bu sene yine siveno alıcam
Eneshtc Fatmademir- Ben homm bitkisel işiyle ilgileniyorum tamamen doğal ve yerli üretim olduğu için öneririm 👌🏻
aysegul9323 Fatmademir- beeo aldım temiz içerikli ve türk markası. Şimdilik sadece parka falan çıkarken sürdüm gayet iyi.
anonim351 aysegulcetin bende bugün bunu aldım. Prens ve onun anneliği diye biri varsa o önermiş . Araştırıyor böyle şeyleri ondan görmüştüm