Gizemnaz_ Kızlar menüm sizce nasıl ekle yada çıkar öneri istiyorum Yayla çorbası İçli köfte Börek Kavurma Nohutlu pilav Salata Yoğurtlu kereviz Zeytinyağlı barbunya Patatesli mantarda olabilir
mstfakbratalha Gizemnaz_ Yoğurtlu kereviz Zeytinyağlı barbunya Patatesli mantarda Çiğköfte bunlar bence fazla tatlı olarak ne düşünüyorsunuz?
Eneshtc Gizemnaz_ Çok fazla değilmi🙈çorba ana yemek pilav 1 veya 2 meze salata yeterli bence aç olunca hepsi yenecek gibi oluyor ama orucu açıpda yemeye başlayınca tıkanıp kalıyor insan çok bişey yenmiyor “bence” Tatlı olarak ne var merak ettim 🙈
MiracAlpinveUmutunAnnesi Gizemnaz_ patatesli mantar zeytinyağlı kereviz aynı zamanda kavurma da var bana çok gibi yine de siz bilirsiniz tabi. Yayla çorbası İçli köfte Börek Kavurma Nohutlu pilav Salata Yoğurtlu kereviz Zeytinyağlı barbunya Tatlı olabilir.
Ozra Gizemnaz_ patatesli mantarı hiç karıştırmayın bence diğerleri gayet yeterli. Hatta pilavı sade bile yapabilirsiniz
Tatlican Gizemnaz_ Kac kişilik menü. Ben 15kisilik 8cesit yapiyorum.Eger kisi sayin az ise menun fazla