barisinannesi35 Merhabalar arkadaşlar 🌸 Bebeğim 2 ay 22 günlük:) gün içinde kaç kere uyuyorsunuz? Gece kaçta uyuyorsunuz🙈 çok merak ediyorum🙈🙈
lokumtos barisinannesi35 2. aya girdiğmizden beri ne gece ne gündüz uyumuyoruz bir şeyler oldu çocuğuma en fazla 20 dakika uyuyor
Beril17 barisinannesi35 gündüz sürekli uyuyor gece 4.e 5 e kadar uyumuyor keşke tam tersi olsa nasıl yapicam bilmiyorum gece zor oluyor sabah 8de uyanan 5 buçuk yaşında bide kızım var ayaklı ceset gibiyim tüm gün ya
princessgirl Beril17 gece gündüz ayrımını anlamamış olabilir karanlıkta uyutun gündüzde bütün perdeleri açın ve uyutmamaya çalışın
barisinannesi35 Beril17 oy oy.. Hepimiz aynı durumlarda yiz. Bizim her gün farklı😞 kaç gündür yemek yapamıyorum ya dışarıdan ya aperatif bir şeyler…
princessgirl Uyumuyor kuş uykusu uyutuyorum yatağa koyuyorum 10 dakka sonra uyanıyor gece sürekli uyanıyor uykusu var direniyor resmen
barisinannesi35 princessgirl bizimkisi de öyle. Direniyor sonra da huzursuz oluyor.. Çok üzülüyorum hem kendisine hem kendime