Kızlar selam 🫡 cocuk büyütmenin zorlu olucağını zaten biliyordum ama bu aralar fazla bunaldım biraz dertleşmek çözüm yolu aramak istedim.
Kızım 29 aylık çok hareketli bir çocuktu zaten 2 yaşla birlikte hırçınlık da eklendi. Yani böyle beş dakika oturtamıyorum sürekli onunla ilgileneceğim sürekli birşeyler istiyor oyalauamıuorum mesela eve abur cubur alan biri değiliz bikac kez cayın yanına cekirdek kurabiyeleri koyduğumuz bir cekmece vardı onun basında bağırıyor açıp gösteriyorum kızım bak birşey yok burada güzelce anlatıyorum aman Allahım nasıl ağlama nasıl bağırma her günümüz bu şekilde. Aynısı tv içinde geçerli açmak istemiyorum sürekli kumandayı getirip aç diye bağırmalar çağırmalar. kızıma hiç şiddet uygulamadım babasıda aynı şekilde ailede hiç görmediği halde kuzenlerine bize sürekli vuruyor birde ikinciye hamileyim karnıma tekmeler atıyor konusuyorum bana zarar vermene müsade edemem canımı yakıyorsun diyorum herşeyi anlayan bi çocuk ama yine yapıyor . Dün görümcemlerle dışarı çıktık onunda iki kız var küçük kızı 2 yaş büyük benim kızımdan. Onlar annelerinin yanında akıllı akıllı oturdular arabada benimki beş saniye oturmadı ya sürekli kuzenlerinin saçını çekiyor cırmalıyor ittiriyor tepemizde kafamızda geziyor yani kaç kişi oyalayamadık müzik açtık kitap okuduk hikayeler herkes onunla ilgileniyor aa bak dışarıda uçak geçiyor yanıma atıştırmalık aldım sürekli onunla ilgilenip biraz durmasını istiyorum ama yok gidene kadar o yol nasıl geçti bana sorun. İftarı acmaya gittik oradada aynı şekilde yemek burnumdan geldi ben şalgam söyledim kola meyve suyu vs içirmiyorum diğerlerinin içtiğini görünce şalgamı döktü üzerime başka istiyor çorbayı kaşıkla mikser gibi döndürüp etrafa kaşıkla döküyor bile bile yani yemek yemem imkansız restoranın parkına gitmek istiyor gözümü beş dakika ayıramıyorum tam dört beş kez düştü hayır diğer çocuklar düzgünce oynuyorlar yemeklerini yiyorlar benimki neden böyle . Alışveriş yapmaya gittik aynı şekilde oyalansın diye neler neler yapıyorum ama asla tatmin olmuyor gözü hep daha fazlasında sürekli ağlama modunda. Yani dışarı çıktığım için pişman oldum hiçbir keyif tat almadım hamileliğim de yeni baş ağrılarım Bulantılarım var yani ne biliyim bunaldım çok üzüldüm . Nerde yanlış yapıyorum bilmiyorum kızımı çok seviyorum onu en iyi şekilde büyütmek istiyorum bugünler bidaha gelmicek biliyorum ama kızım beni çok yoruyor bu sıralar.. sabah bizimle yatmak istedi yanımıza geldi yani eşimide benide bi güzel dövdü resmen kızım yapma etme saç çekiyor yüzümüzü sıkıyor ayaklarıyla tekme bilerek yaptığını düşünmüyorum hani dövme manasında degil gibi çünkü oyun gibi yapıyor ama bizde insanız işte canımız yanıyor . Biraz uzun oldu kusura bakmayın belki bunları yaşayıp önerileri olan anneler vardır şimdiden teşekkürler 🙏🏼