minnikavokadom Merhaba, bebeğim şu an 5 buçuk aylık 15 gün sonra ek gıdaya geçeceğiz mama sandalyesi araştırıyorum sizin önerileriniz nedir kimler ne kullanıyor avantajları dezavantajları neler memnun musunuz yardımcı olursanız sevinirim🌸****
Busraras18 minnikavokadom ben bimden almıştım 5 aylıkken yavaştan oturtmaya başlamıştım şuan 6.5 aylık önüne oyuncaklarını koyuyorum sıkılana kadar sesi çıkmıyor bende o sayede işlerimi temizligimi yapabiliyorum
mavi1balon minnikavokadom banyoda rahat yikanabilecek olanlar daha kullanışlı bence. Bim a101e de geliyor oralarda bulamazsan ebebek cıvıl gibi yerlerden uygun fiyatlısını al
Kubra09 minnikavokadom preg prego tatamia serisini aldık biz çok memnunum. Salıncakta oluyor ve evin içinde çok rahat gezdireniliyorum
Suskun3131 Ben e bebekte ve bir kaç site de bakıyorum hem mama sandalyesi hem de çalışma maması olan modeller var ona bakıyorum
gokalp06 minnikavokadom ikea antilop alabilirsiniz. Biz antilop kullanıyoruz çok memnunum saplam da. İşlevsel bir mama sandalyesi değil ama kullanışlı
Busraras18 minnikavokadom evet ben hamile oldugumu ögrendigim an hemen almıştım diger magazalarda pahalı oluyor diye ben memnunum altında minderide var rahatsız etmiyor oglumu
minnikavokadom Kubra09 tekerlekli mi oluyor ayrıca puset gibi olanları varmış onlardan mı ? Bir de katlamıyor mu temizliği nasıl oluyor ?
Anne_6 Wellgro Ergocha Pratik Mama Sandalyesi+ Minder hepsiburada dan aldım. Memnunum. Daha sonra masa sandalye de oluyor.
minnikavokadom Anne_6 internetten yorumlara baktım bebek büyüdükçe küçük geliyor vs yorumları var ebat olarak küçük mü?
Kubra09 minnikavokadom katlanıyor evet 6 tekeri var çok rahat. Puset gibi değil. YouTube’un yazarsanız modeli çıkıyor aynısı. Temizliği aşırı rahat sadece ıslak bezle silebiliyırsunuz. Çok rahat Çift tepsi çıkarılıp makinada yıkanabiliryor
Kubra09 minnikavokadom ayrıca alçaltıp yükseltebiliyorsunuz. Arkaya doğru 3 kademe yatış pozisyonu var o yüzden çok rahat. Çok sıkılırsa salıncak yapıyorum orada sallanıyor çok eğleniyor
Anne_6 minnikavokadom büyüdükçe önündeki mama tablasını çıkarıp bizim yemek masalarımıza yaklaştırırız. Sandalye kısmının boyutu iyi bence. Tabi bizim oğlan için iyi. Her çocuk aynı boyutta değil tabiki
Benimoykum minnikavokadom joie kullanıyoruz canım oldukça memnunum 5,5 aylıkken kullanmaya başladık 13 aylık şuan bu tarz mama sandalyesi Bebek küçük olduğu zamanlarda çok daha konforlu ama yer kaplıyor çok bütçen müsait ise bundan al ama artık kızım büyüdü anneannesinde normal ikea modeli kullanıyoruz onda da sıkıntı Yok ikisi de güzel yerin var ise mutfağında konforlu olanı tercih et derim
minnikavokadom Benimoykum mutfağım çok geniş değil o yüzden büyük bir şey zor olur😔 Net den joie deyince çıkıyor mu?
Emel16 Benimoykum minnikavokadom joienin hangi modelini kullanıyorsun canım bende mimzy lx ayaklı modeline bakmıştım, bu ise memnunmusun
Benimoykum minnikavokadom çıkar canım e Bebek ürünü yaklaşık 90 cm boyuna enine de 60 cm vardır bi kaç farklı modeli var ben 650 tl gibi bir rakama almıştım fiyata bakarak görebilirsin ürünü mavi hafif çizgili gibi katlanınca yer kaplamıyor ıslak mendil ile siliniyor makinaya da atılıyor ama pek gerek kalmıyor