Mavimavi Kızlar Manavgat,Side veya Alanya da çok acil jakuzili odası olan bir otel arıyoruz. Bayramda 2 gecelik gideceğiz. Sadece kahvaltı ya da herşey dahil de olabilir?2 yetişkin 1 bebek.Bütçe Max 10-12 bin
Hellobello Mavimavi miramare beach hotel manavgatta gittim çok güzeldi ama 2 gecelik konaklamaya izin vermezler bayramda
agzimizintadikacmasin Mavimavi jakuzi hijyenik olmuyır en şık otelde bile mikrop kapıp acillilk oldum bence dikkat edin bir de 10 12 bine anca 1 gece olur canım ya o fiyata 2 gece zor bence
Mavimavi agzimizintadikacmasin havalar soğuk olduğu için havuz ve denize henüz girilmez bizde bari jakuzide zaman geçirelim diye düşündük birazda şehri gezeriz diye
annesininkuzusu_1402 Mavimavi bugun antalyda hava 29 derece bayrama da sıcak olacak sahılde falan oynar cocugunuz denız belkı cocuk ıcın soğuk olurda yetıskınler gırıyor
Hellobello Mavimavi evet pahalanmış artk, biz 3 gün önce belekten döndük denize ısıtmalı havuza girdik, kızım bayıldı ısıtmalı havuza havalar da sıcak, siz de ısıtmalı havuzu olan otel bakabilirsiniz. Sınırlamayın diye söyledim☺️