melissk iyi günler oğlumun salyası arttı ve doktorumuza göre daha da artacak. Önlük bağlayamıyorum çünkü daha 3.5 aylık ve yüzünü kapatıp kendini boğabilme ihtimali var başka alternatif ne yapabilirim sizler önlük dışında ne yapıyorsunuz tek çare önlük mü ?
Maka_Paka melissk Evet muslin önlük kullanıyorum. Yüzünü kapatıp kendini nasıl boğacak? Sürekli yanınızda gözünüzün önünde değil mi bebek? Uyurkende cikarmaniz gerekiyor. 3. Ayimizdan beri kullanıyoruz.
avokadosever melissk koldan geçirmeli önlükler var. Koldan geçirip arkadan bağlıyorsunuz beni onlar kurtarmıştı tavsiye ederim
melissk Maka_Paka çocuk gözümün önünde değil gözümün içinde ama istiyorum ki boğulma ihtimali dahi olmasın öyle bir olasılık dahi oluşmasın
bebikveben melissk ben de 3 aylıktan beri kullanıyorum, uyurken çıkarıyorum, onun harici çocuk hep yanımda zaten. Boğulmaz yani gözünüzün önünde tövbe tövbe
marsiyen melissk Ben de üç aylıktan beri her önlüğü kullanıyorum. Yatarken çıkarıyorum. Onun dışında hep yanımda zaten boğulma ihtimali çok az bence önlük boğacak kadar sarmıyor be büyük değil.