cirkinimaa Merhaba bebeğimi aşıya götüreceğim fakat çoğu kişi aşıdan önce ateş yapmasın diye önceden içiriyor götürmeden ne zaman önce içirmem gerekiyor ve Hangisimi tercih etmeliyim??
Fbiopenthedoor cirkinimaa İçermeyin, ateşi 38.5 ve üstü olursa içirin. Menenjit aşısı hariç devlet aşılarından önce ateş düşürücü verilmez.
ezelmom cirkinimaa aşıdan önce neden veriyosun verme. Amaç zaten aşıdan sonra ateşi olursa düşürmek belkide çıkmayacak boş yere ilaç verme ilk etapta o ilacın 8 saat arayla verilmesi lazım hadi sen verdin ateşi sonradan çıktk yine saat gelene kadar beklemek zorunda kalıcaksın bebeğe ben vermedim aşı sonrası ateşi olursa diye verdim bir sıkıntımızda olmadı
ilkimnk cirkinimaa hemşire bana 37.5 olunca ver sonra düşürmek zor olur demişti, 2.5 ml vermiştim. Birde gece uykusuna yatmadan vermiştim ağrısı olmasın diye calpol verdim
Nurtati cirkinimaa çok yanlış ateşi olmayan çocuğu ateş düşürücü vermeyin Hipotermi diye Bi terim var googledan bak hemen.. Huysuzlanmazsa vermenize gerek kalmayabilir bile herkesin bünyesi farklıdır ateş dediğimiz şeyden korkmayın o vücudun savunma mekanızmasıdır
ezelmom cirkinimaa ilk 2 gün aşıdan sonra calpol 2.5 ml verdik günde 3 kez ateşine çok sık baktık yükselmedi.ince giydirdik odayı serin tuttuk çok ağlatmamaya çalıştık.ağlayıncaateşlenşr bebekler ası olan yerlerine çok dokunmadık hassas olmaya çalıştık sabah 6. Gün ağrısınında geçtiğini düşünüyorum süreci iyi yönettik
demirel06 cirkinimaa tyhlol ve calpol aynı zaten ticari isimler onlar etken maddeleri parasetamol. Ancak ateş her bebekte olmuyor benimkinde olmadı olursa verirsiniz boşuna ilaç vermiş olmayın
kutayibrahim Aşıdan önce vermeyin. Ben aşıdan sonra ağrısı var diye kaşığın hafif ucuyla calpol vermiştim. Ateşi çıkmamıştı çok şükür belki sizin bebeğinizin ateşi de çıkmayacak illa ateş yapacak diye bir durum olmuyor