Nika Bestiron kullanıyoduk demir damlası olarak. Dün 9 aylık bebeğime kan tahlili yapıldı referans 22-274 olan kan sadece 3 çıktı🫠
Mutluumom Nika benim kızım bir yaşında biz birkaç ay kullandık 8 ay gibi vermeyi kestim 10. Ayda tahlilleri güzel çıktı doktor nasıl besleniyorsa devam etsin dedi belki fikir olur. Günde 1 yumurta vermeye çalışıyorum sarı beyaz ayırmıyorum. Avakado muz peynirli karışım yapıyorum yanında onu veriyorum onu vermedigim zamanlarda ara öğünde muhallebi yaparsam avokado ekliyorum pekmez, karadut özü keçiboynuzu özü gibi şeyler ekliyorum muhallebisine. Birde yemese bile akşam ogunlerine kıyma ilikli kemik suyu falan ekliyorum. Kıymayı bazen yemiyor ama vitaminini alıyordur.
saribez Nika ferrosanol diye bir şurup. Ne yazık ki sizin değeriniz de epey düşükmüş bizim 9du ona da çok düşük dedi doktor. Yiyeceklerle dolacak gibi değil bence, şurupta 5ml 20mg demire eş çok iyi yani
derya0692 Tedavi amaçlı demir surubuna gecmeniz gerekir artik. Doktora danışmadan kullanmayın. Dozu ve markayı o ayarlar. Bir de demirden zengin kırmız et, ciger,bakliyatlar,pekmez vs. beslenmeye ağırlık verin
Nika Mutluumom yumurta ve ete alerjisi var. Bugğn yine deniyim yumurtayı dedim hemen kabardı🥲 demir ilacı mercimek ıspanak pekmez denicez artık
Beyzaveduru Biz sidefer kıllandık. 4 aylıkken 7 aylığa kadar. Hatta değerleri iyi olduğu için kesti doktorumuz artık.