dandinikoo Kızlar 5 ay oldu taktıralı hala inanılmaz ağrı yapıyor şu saat olmuş ağrıdan yatamıyorum, adetime 7 gün var kanamam var şuan kafayı yicem hep böyle mi olacak elimi sokup çıkartasım geliyor doğumda böyle acı yaşamadım ya
Mikisss dandinikoo ben hic ağrı yaşamadım.1olucak taktirali.bi doktora görünün isterseniz.ters giden bir şeyler var.
Melodimm dandinikoo Bende bu yüzden taktırmadım korktum ağrılardan.Çünki kime sorsam ağrı kanama diye şikayet ediyordu.Geçmiş olsun doktora görünün♥️
asortikpanda dandinikoo takan doktor iyi takmamis olabilir cunku bende takildim ne agri ne kanama ne lekelenme hiç bisey yok sanki takmamislar gibi cok memnunum suan.yillar once takdirdigimda boyle sikayetlerim olmustu o zaman dayanamayip cikarttirmistim
dandinikoo Mikisss gidicem inşallah çünkü mahvoldum ara kanamalar ağrılar lekelenmeler Ama en kötüsü ağrılar 🤦🏻♀️
Melodimm dandinikoo Nasıl takılıyor spiral?Takılırken ağrı oluyormu yani hiss ediliyormu takıldığı zaman.
dandinikoo asortikpanda muhtemelen bir sıkıntı var hissediyorum ilişki sırasında da ağrı yapıyor çünkü
Egemeneslihan dandinikoo bende de öyle ya ikinci taktirisim ama ilk oglumdan sonra böyle bir şey yoktu bunda öyle oldu enfeksiyondan oluyor ama taktirmadan önce enfeksiyonda yoktu bundan sonra oldu anlam veremedim
Alpyigit3434 Egemeneslihan enfeksiyon berbat yağıyor ya bende çekiyorum onu oturup kalkarken bile batmalar oluyordu dra gidiyordum yerinde diyodu kasıklarıma kdr şişiyodu
_Goktugunannesi__ dandinikoo 1.5 yıldır takılı hiç ağrı çekmedim adet kanamaalrım da ideal bi hastaneye gidin kaymış olabilir
dandinikoo Melodimm takılırken çok hissetmedim aslında ince bir sızı gibi oldu ama o günden itibaren ağrısı neredeyse hiç geçmedi neden böyle oldu bilmiyorum
Zlnmst dandinikoo bende 1 sene kullandım ağrı yapmaya başladı 1-2 gün devam etti doktora gittim kaydığını söyleyip çıkardı bence bi görünün çok ağrı olması pek normal değil
Aloneeee dandinikoo benim 1.5 sene takılı durdu ilk ay hariç hiç öyle birşey yaşamadım cnm. Kaymış felan olabilir o zaman bu dediklerin oluyormuş. Doktor kontrolüne git bir an önce