soc Selamın aleyküm arkadaşlar, 19 aylık oğlum bu akşam üzerinden beri ateşli 37,5 geçmedi çok şükür koltuk altı 38 oluyor arada dişleri çıkıyor bundan dolayı mı ateşlendi yoksa hasta mi oldu pek anlayamadim fikri olan var mı acaba
yuhumgeliy soc dişten dolayı olmuş olabilir tabi soğuk almış olarak düşünüyorsanız iburamin hem soğuk algınlığına hem ateş düşürmeye iyi geliyor ben en son çare onu veririm hep direkte düşürür bir deneyin varsa eğer
Esrans soc Diş yapmaz dedi bana doktor her doktor farklı konuşuyor ben dolven kullanıyorum böyle ateş durumlarında soğuk algınlığı da olabilir geçmiş olsun
Meri-Mel soc Eğer dişten dolayı ise kolay kolay 38 i gecmez ve calpol ile muhtemelen takip edebilirsiniz inatçı olmaz düşer ,biz yeni ateslendik hem dış hem hastslik dönemi olunca ilk kez inatçı ve calpol ile düşüremedik uyuduğu an 38. 8 gibi rakamları buldu koltuk altından
soc @Esrans evet haklı olabilirsiniz çünkü diş olsaydı emmek istemezdi diğerlerinde öyle olmuştu ama şuan emmede sorunumuz yok teşekkür ederim geri dönüşünüz için
yuhumgeliy soc aynen yazdırırsanız daha iyi olur direk eczaneden slınca pahalıya geliyor , rica ederim şifa olsun 🫶🏻
soc @“Meri-Mel” sizede çok geçmiş olsun götüreceğim hastaneye bu şekilde beklemek daha çok moralimi bozuyor inşallah geçer en azından sorunu ne onu bileyim
Meri-Mel soc Çok haklısınız ben de gittim ,boğaz enfeksiyonu dendi antibiyotik kullanıyoruz ne yazık ki 😥