lceLady hellokitty8 İlki 9 aylıktı Diğeri 11 aylık desteksiz yürüyordu Son tekne kazıntısı 11 aylık tutunarak yürüyor
HulyaYilmaz41 hellokitty8 evet canım tutunup kalkıyordu koltuklara öyle ayakda duruyodu 10.aya girdimiz gibi adım atmaya basladı desteksiz
mrv__1234 Yarenysra ikizlerden kerem 10 aylıkken, Mehmet 11 aylıkken yürüdü ☺️ şuan da 11 Ay 8 günlükler 🤗
mamanveutdormir hellokitty8 10. ayın sonu bir iki adım atıp düşüyordu 11. ayda yürüdü tamamen yaklaşık bir ay sürdü kendine güvenmesi adımlaması
karelisko yanaklibebek bende 8 aylık yürümüşüm oğlum 7 aylık ve adım atıyor bi kaç 8. Ayında yürür umarım
alparslan1_ 9buçuk aylık bazen kendini bırakıyor ayakta duruyor çok az. Ama sadece kendi istediginde :) onun dışında daha yürümedi bakalım beklemedeyiz :))
Bett1 hellokitty8 ilk oğlum 9 aylıkken yürüdü. Şu an ikinci oğlum 9 ay 10 günlük oda bütün evi duvarlardan falan tutunarak yürüyor kendi ayağa kalkıyor oturuyor geri ayakta da duruyor baya bı zaman tutunmadan ama adım atmaya çalışınca hopp düşüyor 😂 bekliyoruz nasipse ilk adımlarını
Liya01 hellokitty8 14 aylık kızım hala yürümüyor yani her yerden tutunup kalkıyor adımlıyor bırakınca biz kendi yürüyor gidiyor ama daha tek başına ayaklanıp yürümedi heyecanla bekliyoruz 😍😂
ArdisinAnnesi 11.5 aylık tutunup yürüyor ama desteksiz yürümeye hiç gönlü yok emeklemek daha kolayına geliyor 🙄
Merve539s ArdisinAnnesi benim oğlum da yaşına girdi aynı öyle çok hızlı emekliyor diye galiba bütün amacına ulaşıyor o şekilde 😂 sizşn bebeğinizde yürütmeye çalıştığınızda kendini yere atıyor mu