Brnince Merhabaalr arkadslar ben kızımı meme mama olarak besliyorum. Mememi aliyor ama sadee 5 dk süt akışı yavaşlayınca bırakıyor. Acaba ne kadar sıklıkla sağım yapıyorsunuz ve ne kadar çıkıyor sütünüz
zmaanda Brnince ayni durumdayız ilk başta çok geliyor tıkanıyor ama içiyor 4-5 dk sonra memeler yumuşayıp hız azalınca bırakıyor tekrar emmiyor. Siz bebeğiniz emmeyi bırakınca mı sağıyorsunuz?
Brnince Gunsenin Ben 3 satte bir sağıyorum gündüz 50 55 arası gece 70 80 arası çıkıyor acaba az mi sizin bebeginiz kaç günlük
Gunsenin Brnince bebeğim 2 ay 20 günlük az olduğu için mama da veriyorum ne yapalım önemli olan beslenmesi aç kalmaması mama vermeyin diyorlar da elimden geleni yapıyorum yiyorum içiyorum bol su diyorlar içiyorum ama olan bu
nursahbayalkin benim de duruma gore değişiyor bazen tek göğsünden 100 cc gelebilirken bazen ikisinden de zorla çıkabiliyor 🤷♀️
nilaylaylay 2-3 saatte bir 70-80 cc arası . Kızım emmediyse 100 cc . Millet 150 falan nasıl görüyor ben şoktayım.
Brnince Gunsenin Kesinikle öyle bende herseyde dikkat ediyorum ama demkki olan bu diyorum hata yaptığım bi yer varsa onu bulmaya çalışıyorum ama sanırım kabullenmek lazım
Brnince zmaanda Bazen emdirip sağıyorum ama son bir kaç haftadır genelde sağıyorum aralarda ağzına veriyorum. Çünkü 10cc ancak içiyor. Ben sağınca sütümde pihtilar var bu hafta artık doktora gitmeyi düşünüyorum belki başka sıkıntı olabilir.