yirmiikikasim23 hic boyle bir post acacagim aklima gelmemisti ama son zamanlarda o kadar yiprandimki 😔 en etkili korunma yontemi hangisi fikir verebilirmisiniz ?? bu arada pcos var bende
Yazmelegi_ yirmiikikasim23 valla ben prezervatif+geri çekilme+ yumurtlama döneminde ilişki yok bununla devam ediyorum
cihangirm yirmiikikasim23 bende Hap kullanıyordum doktorum biraktirdi ekstra bisi önermedi rezerv dusuk diye napcam bilmiom
yirmiikikasim23 Yazmelegi_ bende ayni sekilde ama yumurtlama gunumu tutturamiyorum cunku pcos var duzensiz adet 😒
yirmiikikasim23 Yazmelegi_ ilk cocugum hemde zor oldu ama destekcim yok anksiyetem var zorlaniyorum acikcasi ne yalan soyliyim.
agzimizintadikacmasin yirmiikikasim23 giysen de fayda etmez yine seni bulur merak etme 🤣en iyisi görünme
yirmiikikasim23 agzimizintadikacmasin aslinda dn buyuk dogum kontrol yontemi bebek 😀 ne zaman niyetlensek uyaniyo boyle olmuyor
Ballibademin_21 yirmiikikasim23 geçen kadın doğum doktoruma muayene esnasında spiral %100 korur mu dedim hiç bir yöntem yüz de yüz değildir dedi yüzde yüz korunmak istiyorsan ilişkiye girmemen gerek dedi haklııı😁😁