Seymatotan Kızlar bebeğim 7 ay 27 günlük günde kahvaltı ve akşam yemeği olarak ek gıda veriyorum sadece mama ile besleniyor mamayı da 150 cc den 4 kere veriyorum bazen 5 kere içiyor doymayınca 8. Ayda 3 öğüne çıkarıyor muyuz
Esross10 Seymatotan kahvaltı öğleden sonra yoğurt sonra meyve yediriyorum akşam yemeğinde de bizimle yediğimiz yemeklerden çorbadan falan yediriyorum günlük 3-4 defa farklı şeyler yediriyorum
YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU Seymatotan 8. Ayında 2 ana 1 ara öğün verebilirsiniz 9 dan sonra 3 öğüne geçebilirsiniz ☺️
Seymatotan Esross10 ben daha bizim yediklerimizi hiç vermedim zaten çalıştığım için zorlanıyorum ek gıda konusunda sürekli ona özel ayrı pişiriyorum kendimize ayrı pişiriyorum
Esross10 Seymatotan günlük yoğurt yedirmeye dikkat et bence canım probiyotik açısından iyi olur. Yemeğin tuzunu en son koyup sulu yemeklerden ezip verebilirsin. Bende doyuracak kadar veremiyorum yemiyor zaten tadımlık oyalanmalık oluyor genelde. Eliyle yiyebileceği bir şeyler olursa onu önüne koyuyorum kendisi yemeye çalışıyor alışmış oluyor.
Seymatotan Ayserose ek gıdayı çok vermek de istemiyorum yemek yediriyorum ona 5 dk sonra elimde bişey görsün ağlamaya başlıyor yemek için doymuyor mu anlamadım 😦
Seymatotan Gunay2412 kilosu çok fazla ayına göre o yüzden yükseltmiyorum mamayı ek gıda veriyorum 10. Buçuk kiloydu en son 36 haftalık doğru 2740 gram olarak
Seymatotan YILDIZYILMAZARGUNKUYUCU o zaman meyveli yoğurt filan yapıp vereyim en azından ½ saat daha mamayı ertelerim
Ayserose Seymatotan ama ek gıda onun ihtiyacı neden vermek istemiyorsunuzki ben şu an bütün sebzeleri meyveleri ona uygun yapıp veriyorum bu arada açlıktan değil benim kızımda elimde ne görse ağlayıp istiyor 😀
Seymatotan Ayserose günde 2 kere doyurucu bir şekilde veriyorum zaten sebze meyve ne gerekiyorsa 3 e çıkarıp çıkarmamakta kararsız kaldım
Seymatotan Esross10 ona dikkat ediyorum hergün mutlaka yoğurt yiyor işte bizim sıkıntımızda çok yemek istemesi önüne bir tencere koysam yer herhalde 😵💫
Seymatotan Esross10 işte biz çok dengesiz besleniyoruz eşimde bende sebze yemiyoruz 🙃 hep kuru bakliyat hamur işi ve tavuk köfte gibi şeyler yiyoruz o yüzden daha erken diyorum bizim yemeklerimizden yemesi için
Defnegzm Seymatotan iki öğün bazen üç öğün veriyorum ama yemediği için deniyorum belki bunu sever diye 7 ay 19 günlük benim kızım da ama bu ara asla ağzını açmıyor
Defnegzm Seymatotan ohhh maşallah benimkide başta öyleydi sonra ne olduysa bilmiyorum umarım geçici bir süreçtir