Aslananne2 Kızlar bu reklam diye yazmak zorunlu mu mesela bi fotoğraf paylaştın arkada bi marka gözüküyor hemen reklam diye yazıyorlar bu bizdede geçerlimi yoksa sadece takipçi sayısı yüksek olan fenomenler için mi🤭
gncglozclk Hoptirililaylalaylaylilaylom yok kuzum kardesım yedini içtini aldını hep paylasır önerir fenomen degıl olsa ona olurdu 😂
gncglozclk Sadece fenomenlere gecerli bi durum bence cok sacma ve yanlıs sadece onlardan talep ediliyor reklam yazılmayınca ceza yiyorlar cok sacma sevdiğim bi kız var ümranto 300 bıne yakın ceza yedi yazmadı ıcın nasıl oducem diye aglıyor du kız üzüldüm
Aslananne2 gncglozclk evet bnde gördüm yazmadı diye ağlıyor du çok saçma bnce yaa insan unutur yani bi reklam yazmadı diye ceza yemesi 🙄 bnde ondan sordum bizim.icinde geçerli ise bizde yazalım yoksa ceza üstüne ceza😀😀
Hoptirililaylalaylaylilaylom Aslananne2 Evet. Büyük hesap küçük hesaba bakmıyorlarmış. Geçenlerde böyle bir soru sorulmuştu, ordan biliyorum. Demekki reklamın büyüğü küçüğü olmuyor 😬 Yanlış biliyorda olabilirim ama daha iyi bilen biri yazar umarım.
Hoptirililaylalaylaylilaylom gncglozclk anladım, yanlış bilgilendirdim sanırım özür dilerim @Aslananne2
egee_momm gncglozclk öyle değil canım benim mesela blog hesabım var ve herkese açık o yüzden reklam yazmak zorundayım ama ayrı kişisel hesabıma yazmak zorunda değilim