cennet2411 Kızlar aranızda menenjit aşısı yaptıran var mı hangi ayda yapılıyor ücreti ne kadar oğlum beş aylık suan
Anneyimbennnnn23 cennet2411 Sanırım biz beş doz şeklinde yaptırmıştık kaçıncı ayda başlanacaksa doktor ona göre hangi ayda kaç doz şeklinde plan çıkarıyor sürekli fiyatı değişiyor bizim bir yıl olacak son dozu yaptıralı en son bin küsüre yaptırmıştık galiba
lidyaaa cennet2411 7 aylıkken yaptırdık 1. Dozu biz 2400 dü fiyatı 9 aylıkken ve 1 yaşta yaptırcaz, siz doktora sorun bence daha erken de yaptırabilirsiniz çünkü
MeetJoeBlack cennet2411 güncel fiyatını bilmiyorum. İstediğiniz zaman yaptırmaya başlayabilirsiniz. Başladığınız aya göre doz sayısı ayarlanıyor. Biz 7-9-13 ayda bexsero, 8-13 ayda nimenrix yaptırdık.
metoliii Biz 42 günlük olduk doktor 3 aylıkken başlıyor dedi ama en erken o evrede başlıyormuş sanırım toplam 3 doz şeklinde dedi 2000 lira civariymis sanırım bende burda bekleyim de net şekilde öğreneyim
gulten01 cennet2411 merhabalar biz rota aşılarımızı olmuştuk arından bebeğim hastalanınca menenjit kalmıştı bugün doktorumuzla planladık şuan 7 aylık 7/9/11 üç doz şeklinde bu aylarda vurulacak her bebeğin aşı ayları değişiklik gösterebilir bunu doktorunuz ile belirlemeniz gerek
EbruBoluKaya Cuma günü 5.ayımızda ilk dozları yaptırıcaz. 2 tür var ikisi birlikte yapılacak bize farklı kategori ikiside. Nimenrix 1659 bexsero 2092 tl şuanda 7.ayda 2.dozları 13.ayda 3.dozları olacak
Berko cennet2411 biz 13 aylık olcaz yaptırmadık daha doktor öyle demişti geç yaptırın bilmem ne diye bexore vide diğerini aynı anda eczaneye sordum 3600 ikiside 2 doz yaptırıcaz biz inşaşlah etkisi olur doktorun yüzünden geç yaptırdık öyle demeseydi hemen yaptırırdım