Nanakhd Etkisinden çıkamayım.. aşk ihtiraz pişmanlık(erkeğin) ihanet.. varmı öyle etkilendiğiniz güzel mi güzel bi dizi. Ezeli izledim onu söylemeyin😅 türk olursa iyi olur. Ama nerfilixtede olur farketmez aslında yabancı türk. Hadi bekliyorum.
Semaaa39 Nanakhd MERHAMET, Kuzey güney, kurt seyit ve şura çalıkuşu.. ama özellikle merhamet milyonkez izlediklerimden🤤🤤🤤
Biskuvilipasta Nanakhd Kaderimin Yazıldığı Gün dizisi var o dizi beni çok etkilemişti o diziden sonra tüm kaynanalara tüm kocalara nefret etmiştim. Kadın kocası mutlu olsun diye taşıyıcı anne getiriyor, adam karısını bırakıp o taşıyıcı anneyle evleniyor
Aybirkorunbe Esâretinden Bedeli Green Mile Schindler’in Listesi Piyanist Parazit Platform Interstellar Joker Ben aşk filmlerinden nefret ederim izlemem sıkıcı geliyor ama etkisinden çıkamayacağınız filmlerin başında da bunlar geliyor benim için en iyileri
Bertugnunannesi Aybirkorunbe parazitle ilgili yorumunuzu merak ediyorum zira üç haftadır izleyecegiz fırsat bulamadık
One-life Aybirkorunbe arkadaş olmalıyız 3. Hariç hepsi benim içinde süper saatlerce konuşabilirim bu filmlerle ilgili
cevriyeee Nanakhd aşk filmi değil ama çizgili pijamalı çocuk bu filmin etkisinden uzun süre çıkamadım kesinlikle tavsiye ederim
Aybirkorunbe Bertugnunannesi Bir yandan eğlendiriyor bir yandan düşündürüyor bir yandan aaa gerçekten mi diyor ben çok ters köşe ve sürprizler gördüm bu film de ne önemlisi de bir şeyi ne kadar çok elde etmeye çalışıp çabalarsan hırsla kandirmayla senin olmayan bir şeyi kendine yapmaya çalışırsın sonun çok acı oluyor bunu gördüm