Biskuvilipasta Merhaba herkese. Dışarda 20 derece sıcaklık var evin içi de 25 derece. Bebeğim 7 aylık evde nasıl giymeli sizce? İnce uzunkollu ayaklı tulum giydiriyorum sadece. Gece uyurken sıcak olurmu böyle acaba? Evde kısa kollu badi giyebilirmi?
vaveyla_1 Biskuvilipasta gece üstünü çok açtığı için ben hala uyku tulumu giydiriyorum içine sadece zıbın, gündüz de sweat altına pijaması ayağında çorabı üşümüyor yeterli şimdilik bir kaç gündür baya sıcak havalar
Cileklimilkshake Biskuvilipasta 4 yaşında suan kısakollu ve uzun pijama takımı giyiyor ince ama 7 aylık olsaydı uzun kollu zıbın ve pijama altı giydirirdim 😇
mrsfly Biskuvilipasta tulum dediğim şu en ince olanlar varya onlar bdie askılı atlet içine o kadar üstünü örtmüyorum. 14 derece ev de 23
brgl310 Biskuvilipasta Kışın odanın ısısını sabit tutmaya çalıştık ben kışın bile öyle çok kalın giydirmedim şu an daha sıcak ev sabahları kısa kollu zıbın ve kısa kollu ya takım ya eşofman giydiriyorum fazla sıcaklıyor akşama doğru biraz serin olunca ince ama uzun kollu pijama giydiriyorum uyurken de aynı şekilde ince bir battaniye örtüyorum üstünede
cihangirm Biskuvilipasta ben normal pijama takimi giydirip üstünü örtüyorun öyle tulum falan bebegimi bunaltıyor
Damdandusenanne_ Oda sıcaklığı 23.9 1 tog uyku tulumu giydirdim sadece. İçine birşey giydirmedim terlemesin diye 15 aylik
sanli17 Biskuvilipasta yeri geliyor sadece bir kısa kollu zıbınla yatıyor yeri geliyor pijama yeri geliyor tulumla ama bunlar evin sıcaklığına göre değil bizim oğlanın isteğine göre oluyor 😂 bazen pijamasını çıkarttırana kadar ağlıyor
EsmanurunAnnesi Biskuvilipasta ben gece kısa yada sıfır kollu zıbın ince üst ve alt giydiriyorum gündüzde havaya gçre eğer spğuksa uzun kollu zıbın uzun kollu biraz kalın üst altınada birazkalın eşofman sıcakda sıfır yada kısa xıbın ince alt üst giydiriyorum üşüdüğünü düşünüyodan göğüs ve sırtına bak eper sıcalsa üşümğyodur sopuksa üşüyordur doktorumuz söylemişti
ralpyyy Ben gündüzleri sadece zıbınla bırakıyorum hava çok sıcak diye akşamları da ince pijama takımı giydiriyorum evin içi 26 derece
sedaozan Biskuvilipasta istanbuldayız biz bir haftadır hava çok sıcak. Evde ince uzun kollu giyiyor. Yatarken uyku tulumu giyerdi normalde ama sıcak olduğu için çok terliyor normal uzun alt üst pijamayla uyuyor
aselparlaa Biskuvilipasta benimki daralmaya asla gelemiyor . Üzerini açıyor ve uzun kol olunca sevmiyor çıkartmak istiyor kendini yoluyor resmen . Evin içi 25 derece bazen kısa kolla yatıyor altta pijama bazen sadece zıbın ve ince uyku tulumu (Nadir) bizimle uyuduğu için en azından kısa kolla yatarken içim rahat üşümüyor
reyreylo aselparlaa bu oda ısıları halis mi yav kombiyi mi açıyorsunuz yoksa bulunduğunuz şehirden dolayı mı böyle acaba. Bebekler için gece 21-22 derece oda sıcaklığı öneriliyor çünkü