260224 kan görmedik ama kaka mukusluydu ve yüzü kabar kabardı.Bence doktorunuzu dinleyin ve iyi bir bebek alerji doktoruna götürün.
Diyet inanın bir çözüm olmuyor ve çocuk hayatı boyunca böyle yaşayamaz bir şekilde kırılması gerekiyor. Bana doktorum böyle anlattı .
O da sizin çocuk doktorunuzun dediği gibi abartmadan yemeğe devam et o sütünden alsın dedi. Bu süreçte bebeğime ek gıda olarak alerjik şeyleri vermedim ama kendim yedim ve sütümden aldı.Ciddi bir durum olmadığı sürece kızarıklık mukuslu kakayı önemsemedik.(doktorum sorun değil demişti)
Daha sonra tekrar kontrol de test yaptı ve biraz daha düşük çıkınca alerjik değerleri fırınlanmış gıdalarla başlayarak süt ve yumurta açma diyeti yaptık ve şuanda devam ediyor.
Doktorum çok iyiydi gerçekten her şeyi en ince ayrıntıya kadar anlattı.
Bu alerji illeti çok fena gerçekten.
Bir tane iğne verdi penapin adında .
Bebeğin nefes alamaz veya dili şişerse hemen bu iğneyi yapıp ambulansı arayacaksın dedi.
İnanın ilk gittiğimde şehir hastanesine bu bebek alerjik, diyet yap dedi ve yolladı .
Onlara kalmış olsaydı hem bebeğim alışmayacaktı hemde ben perişan olacaktım.
İyi ki profa gitmişim diyorum şuan daha bilinçli ve kontrollüyüm en azından başıma gelebilecek şeyleri biliyorum.
İyi bir doktor çok önemli.