Efsane_ayaz 2 -3 gün dikkat edip sonraki gün yine boğazımı tutamıyorum. Bide sezeryan doğum yaptım 1 senedir göbekten kilo alıyorum (65 kilo) Bu durumu yaşayan var mı?
269698 Efsane_ayaz ben pcosluyum hiç bir şeye dikkat etmiyorum ki edemiyorum 😂🥲 bir de Pcos kilo mu aldırıyor yani bilmiyordum bunu yoksa başka amaçla mı dikkat etmemiz gerekiyor bilgi vermedi doktorlar bu konuda bana 🤷♀️
cmag Efsane_ayaz bende pcos var ama kilo yok hatta istemediğim halde zayıflıyorum bir ara 39 oldum doktor mama yazacaktı sonra hamile kaldım 20 kilo aldım doğumda hepsi gitti şuan 45 kilo oldum inşallah daha vermem🙏🏻
Efsane_ayaz 2minika valla göbek aldı başını, şükür yine popo varda çok göze batmıyo ama çok pisboğaz oldum🤦♀️
Efsane_ayaz Karakuzummm galiba onunla bağlantısı var. Bebeğiniz var mı? Ben hormon tedavisi gördüm sonra hamile kaldım
Efsane_ayaz 269698 evet pcos yedikçe yediriyo kilo almaya meyillisin özellikle göbekte toplanır kilolar. Şekerli hamurlu gibi yiyicekler pcos’u besliyor daha da artıyor
Efsane_ayaz cmag Zayıflama sebebi nedir demedi mi doktor? Genetikte mi zayıfsınız yoksa az mı yiyorsunuz? Aslında çok iştahlı olur dedi doktor
Efsane_ayaz 2minika evet evet, bide kıllanma var 🤦♀️ gittim bu gün doktora doğum kontrol hapı verdi diane35 diye, 3 ay arayla kullanmam için, daha çok kıllanma rahatsız ediyo azalır umarım
2minika Papatya-eylul88 geçmiş olsunn . Tiroid ilacı iyi geliyor ama ben kullanıyorum düzenli kilo alımını engelliyor regl zamanımada faydası var 😌