OykuMom123 Ayaklarım balon gibi şişti bazen kanama duruyor bazen bardaktan boşalırcasına akıyor bu normal durımmu acaba yaşayan anneler
isaumut OykuMom123 zamanla azalır kanaman gün gelir leke şeklinde gelir bazen damla damla sonra kesilir şişliğe gelince 😂valla canım 3.4 ayı buluyor nerdyese bütün sisiligin gitmesi vücut anca kendini topluyor zaten oda geçip gider
Cindycix OykuMom123 çok normal geçecek 10-15. Gün ayaklarındaki gidecek benim kanamam yaklaşık 45 gün sürmüştü moralini bozma :)
aley1711 @“OykuMom123” Maalesef canım ilk 1-1.5 hafta çok kanaman olacak zamanla azalacak Ayaklarımın şişliği bile 1.5 ay sonra indi yavaş yavaş geçecek hepsi 🤗
OykuMom123 aley1711 içimi ferahlattınız valla bu ikinci doğumum ilkinde hiç şişmemişti kanama da böle çok yoktu bu sefer böle olunca panik yapmadım değil
OykuMom123 isaumut 3-4 ay mı 🤪 doğsalarda bitmiyor valla ilkinde doğumdan çıkınca 10 kg birden yok olmuştu şimdi aynı doğum kilosu hiç eksilmiyor
Deletedmom_115 OykuMom123 benim 2-3 hafta sonra indi şişlik. Kanama da ilk 15 gün çoktu sonra leke sonra azaldı şuan 46.gün ve leke kan yok