BulunurHintKumasi Merhaba. Biorezonans hakkında bilgisi olan var mı? Nedir, ne için yapılır, kimlere yapılır, ne işe yarar vs ?
Uykusuz-annee BulunurHintKumasi bağımlılıklara yapılır sigara bağımlılığı hamur işi bagimliligi bir sürü şey vardı sigara için nikotin yoksunluğu çekmeden bırakiliyormus ne kadar dogruysa artik
Fasulye12 BulunurHintKumasi ben tatlılar için 5 seans yaptırmıştım , özellikle de çikolata için. Bir süre sonra çikolatanın tadını almamaya başladım . Sanki nutella yemiyorum da margarin kaşıklıyormuş gibiydim . Biorezonanstan 7-8 ay sonra bıraktım diyeti, tekrar tatlıların tadını almaya başladım . Zaten o süreçte canım hiç tatlı çikolata vs çekmiyordu ama işte sonra ben kaşındım 😂
BulunurHintKumasi Fasulye12 aslında benim de öyle bir şeye çok ihtiyacım var 🤭 çikolata bağımlısıyım ben de 😒 alerji için yapılıyormuş galiba öyle duymuştum ben de
-Kuzika- BulunurHintKumasi alerji içinde yapiliyor evet. Neye alerjin oldugu cikiyor ve sana bir diyet listesi veriliyor atiyorum 1 ay o diyeti uyguluyorsun sonra yeniden gidiyorsun ilerleme varmi yok mu bakiliyor. Özellikle genizeti olan çocuklar için cok iyi eger verilen diyet listesine göre hal genizetlerinde kuculme vs yoksa qmeliyat tek care olmus oluyor.
Fasulye12 BulunurHintKumasi alerji yapacak bir işlem değil ama alnına , göbeğine ve omzuna doğru bir şeyler takıyorlar. Öyle dıt dıt yapıyor 🙊
Fasulye12 CankizimRavzam Günaydınlarrrr🌸Geçen sene kasım aralık ayı gibi , 5 sesnstı 2500 tl vermiştim . Bursa İnegöl de