sglkc Kızlar Bosch marka aldım bugün kuruldu. Hangi programda nasıl kullanıyorsunuz. Çekme yapmaması için nasıl ayarlamam lazım kullananlar bilgi verebilir mi
Keremikobayky sglkc düşük ısı seçeneğini kullanıp kuruluk seviyesini düşük tutun dolap kuruluğu değil ütü kuruluğu seçin
AegeansMom sglkc sentetikle pamukluyu yada ince kıyafetlerle kalınları atmayın. Kalınları kurutuna kadar inceler cok ısıya maruz kalıp çekme yapıyor. Hoş benimkiler her türlü çekti ama bosh arçelikten daha iyidir çekmez diye düşünüyorum
Kuzeynepp sglkc bn arçelik kullanıyorum sadece eşimin gömleklerini ütü kuruluğuna atıyorm diğer hersey dolap kuruluğunda bu zmana kadr asla hiçbişeyim cekmedi.
AegeansMom Keremikobayky ben ütü kuruluğunda çıkardığım zaman tekrar tele seriyorum ya baya nemli kalıyor sizinki öyle değil mi ?
AegeansMom Keremikobayky yok ya ütü kuruluğu pamuklu yada sentetik ayrı ayrı ikisini de denedim sizinkinib markası nedir
theblackvirgo Benimkide Altus hep çekiyor deli oluyorum en son parcalicam sürekli büyük kıyafet alamam ki yarabbim ya
Mavisell Kuzeynepp aynen katılıyorum benim de Arçelik aynı şekilde kullanıyorum hiç çekme olmadı şimdiye kadar sadece bebek kıyafetlerini hassas da kurutuyorum hiç sorun yaşamadım