tgb11 Deletedmom_115 kundaklanmayi da sevmiyor illa ellerini oynatacak bu sefer de oynattigi icin uyaniyor
Deletedmom_115 tgb11 kundağa alıştır canım gerçekten çok büyük rahatlık. Ellerinden korkup irkiliyorlar uyanıyorlar benim kız kundak olmasa 5 dakika bile uyumaz
tgb11 bskngulcan kundaklanmayi da pek sevmiyor ama deneyecegim bakalim belki ise yarar tesekkur ederim
gulindamla Aynısını ben yaşıyorum 1 aylık olduk ama tam bir kısır döngü… emziriyorum mana veriyoruz hatta annemler sürekli aç olduğu için uyumuyor dediğinden , kucakta sızıyor beşiğe vs koyunca uyumuyor uyumadığı için ben de dinlenemiyorum 😢zorlayan kısmı bu
tgb11 gulindamla valla oyle cok emiyo ki ama uyumuyor bende acaba ac mi dedim surekli emdigi icin gogsumde sut yenilenmiyo resmen sagdiklarimdan verdim en son dinlenmek icin
alaska tgb11 bebeğim 36 günlük benimkide gecen haftalarda öyleydi merak etmeyin normal bir durum anneyle temas istiyor sürekli emsin boşverin :) tabiki süreç biraz yıpratıcı ama onunda anladığı tek dil bu :)
gulindamla Sizin bugünlük bir şeymiydi bu durum yoksa 1 aydır mı böyle , hayır benimki 1 aydır böyle de … 🥲🫶🏼
tgb11 gulindamla bugun cok huysuzlandi nedense hala tam uyumus degil o agladikca ben agliyorum :( sizin kac aylik bebeginiz
Ozzy23 tgb11 kıyamam bnde öyleydm gazı cıkarttgmzı sanyrz ama içeride cok daha fazlası var ayaklarını sıcak tutun gaz masajı yapın emzirmeden önce youtube da var
fatmaseray tgb11 merhaba çözüm bulabıldınız mı aynı hıc yatmadı memr ıstıyor sureklı verıyorum uyuyor yataga koyuyorum uyanıyor tükendım
tgb11 fatmaseray yok malesef gunduz iyi ama aksam 5ten sonra gaz yogunlasiyo heralde aglamalari uykuya dalamamalari basliyor. Masaj da yapiyorum ama ise yaramiyor sanirim :(
Deletedmom_115 fatmaseray gaz masajı yap canım biz yapıyoruz üzerimizden bir yük kalktı resmen. 3-4 saat aralıksız ağlıyordu gazdan. Eğer bilmiyorsan ben sana uyguladıklarımızı söyleyebilirim
AbEsMu130125 tgb11 bizde bir aylık olduk aynı şekilde hiç ama hiç uyumuyor gündüz bı kaç saat uyuyor o kadar çok fazla gazi var. Ne zman geçecek bilmiyorum benimkide sadece sallayınca susuyor sallamayi bırakınca gözlerini fal taşı gibi açıp agliyir sinirlerim bozuluyir öyle görünce ik saat sallayipta uyumadigi oluyor
tgb11 AbEsMu130125 evet ya anlayabiliyorum bebeklerimiz icin de cok uzucu kim bilir nasil sanci cekiyo icerde :(