babymilax merhaba 🙋🏼♀️ Çalışan bir anneyim ben de. Bazı pratik şeyler gerçekten çok iyi oluyor. Öncelikle eğer imkanınız varsa bir buharlı pişirici almanızı tavsiye ederim. Max. 20 dakikada her şeyi pişiriyor. Ben philips avent kullanıyorum, isterseniz pişirdiğiniz aparatı ters çevirip rondo da yapabiliyorsunuz ama ben doktorumuzun tavsiyesi üzerine hiç bir şeyi püre haline getirmedim. Buharda pişirdiklerim zaten yumuşacık oluyor, kaşıkla ezip veriyorum. Bir de Penelope Gurme diye bir site var. Oradan ek gıda paketleri sipariş ediyorum. Tamamı organik. Tatları gerçekten çok güzel, tuz eklesem kendim de severek yerim. Örneğin brokoli, soğan, pirinçten oluşan bir çorba karışımı var. 2 kaşık o karışımdan koyup üstüne 2 bardak su ve 1 kaşık zeytinyağı ekliyorsunuz. 20dkda bu da hazır olmuş oluyor. Bence en zoru yoğurt işi çünkü doktorumuz onu evde mayalamamızı istedi, henüz ona pratik bir çözüm bulamadım. Daha önce buharda pişirdiğim bir yemeği tekrar ısıtmak için de cam bir kaba koyup kaynar suya koyuyorum. 1-2 dakika içinde ısınıyor. Buharlı pişirici çok pratik olduğu için genelde günlük hazırlıyorum yemekleri. Ek gıdayı çok sevdi benim oğlum, inşallah sizin süreciniz de güzel geçer.