mrsfly Kızlar benim kızım bu aralar sadece günde 2 uyku yapıyor toplasan 2-2,5 saat anca. Az gibi geliyor bana gece uykusuda işte arada ufak uyanmalarla (2-3 kez uyanıyor) 9 10 saat gibi. Sizde durumlar ne
Snp57asel mrsfly benim kızım 8 aylik gündüz uykusu yok denecek kadar azaldı gece uykusu iyi çok şükür gündüzde bütün gün kucağımda olmak istiyo veya oyun oynayarak yorulmasın sağlıyorum ama yine uyumuyor
_tuuggcce_ mrsfly 7,5 aylık olacağız birkaç güne ve tek uykuya düşürdü kendisi. Yani 2 uykuda yapıyor ama şu sıralar tek uyku yapmak istiyor. Bende ayak uyduruyorum. 3 uyku asla yapmıyor ama
Rwerdst mrsfly 6.aydan sonra 2 uykuya düştü ama 8.ay başında hastanede vs kaldık. Sonrasında annemde kaldık derken biraz uyku düzeni sarpa sardı. 6 7 de kalarsa 3 uyku yapıyor. Normalde 8 8.30 gibi kalkardı o zaman 2 uyku yapıyordu. Arada yine 2 uyku yapıyor. Üstüne gitmiyorum diş vs patlattığı için. Bir de gün içinde sürekli hareketli olduğu için çok yoruluyor o yüzden bazen 3 uyku yapması gerekebiliyor. Duruma göre uyutuyorum ama normalde 2 uyku yapıyor.
Unicorn67 mrsfly 7.5 aylık bebeğim 3 uyku yaptırıyorum ama gündüz uykuları 15-20 dk gibi kısa sürüyor gecede 5-6defa uyanıyor
mrsfly Snp57asel aynı kucak sevdası benimkinin de öyle uykuda bile kucak hadi sanırım 8. Ayda ayrılık kaygısı oluyormuş benimkine ne oluyor anlamış değilim
Snp57asel mrsfly her bebek farklı işte 😊 aslında suan çok güzel zamanlarda bi yürümeye başlayınca o zaman yandık biz 😀
mrsfly _tuuggcce_ internette bakıyorum hep 3 uyku yazıyor ama yani imkansız ikiyi bile yarım yamalak yanında olcam bende uzancam yada kucağımda anca öyle
mrsfly Rwerdst geçmiş olsun. İimisiniz şimdi? Ya demekki 2 uyku çok da anormal değil herkesin öyle sanki
_tuuggcce_ mrsfly evet. Simdi bugün mesela sabah 08.30da uyandı. 12de uyudu. 13.30da uyandı. 19.35te uyudu. Şu an saat an itibari ile 20.46 hala git gel yapıyorum yanına uyanıyor
Rwerdst mrsfly iyiyiz Allaha şükür. Anemiden dolayı yattı. Eğer erken uyuyan bir bebekse 2 uyku normal. Ortalama gece 12 saat uyuyan bir bebek içinde normal bir saat 😅 eğer uykusu 1.30- 2 saat sürüyorsa. Duruma göre uyutmak lazım dediğim gibi. Gündüz urjysy çık önemli bir şey.
1babyannesi mrsfly gün de 2 kez oluyor toplasan 1 saat anca eder işimiz zor uykusunu tam alamadığı için huysuzlasıyor sürekli meme ağzında olsun istiyor geceleri de öyle ağzından çektiğim zaman aniden uyanıyor
eceliko mrsfly 7.5 aylık kızım gündüz uykuları max 2 saat o da iyi günümüzdeysek. 2 uyku 1.5 saat oluyor toplam normali. akşamda çok zor uyutuyorum ve 10 saat uyuyor 3-4 kez kalkarak. hatta bazen kalkıp geri uyumak istemiyor
Rwerdst mrsfly 3 uyku bu durumda daha iyi olur aslında. Ama gündüz kaç saat uyuyor bu da önemli. 2 uyku toplamı ne kadar?
karanaliakgn mrsfly Yeni 6 aylık olduk. Gündüz yarım saat olmak üzere 3 kere uyku yapıyoruz. Gece bu ara çok sık uyanmaya başladı🥲