Ali_atlasinannesi yaşayarak öğreniyoruz hiç merak etmeyin 🥰 nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama sıcak ve güneşliyse artık şapka ve yelek kullanmayın.. arabalıysanız dışarıda bile kullanmayın hatta, bebek şapkası mı yoksa bere gibi mi onu anlamadım da bebek şapkasına da ihtiyacı yoktur artık 3 aylık olmuş 😊giyim kuşam konusunda hep çok relax oldum 27 aylık kızım maşallah hiç hastalanmadı böyle üşütme vs olmadı.. hatta aksine odasını üstünü hep serin tuttum, doktoru da öyle demişti 21-22 derecede uyut sıcakta uyutma diye. Hala daha üstüne ince bir battaniye örter yatırırım yorganı vs yoktur kışın çok soğukta da en ince toglu uyku tulumlarını giydiriyorum 1 ay kadar. Soğuk değil sıcak hasta ediyor bebişleri. Terlemek, terli durmak uyumak vs. Terleyince sırtına bez koyun, mümkünse değiştirin yeterli olacaktır 🫶🏻🫶🏻 herkes yaşıyor tecrübesizlikleri ben de 3 aylıktı hala eldiven takıyordum çizmesin kendini diye doktoru görünce kızmıştı çıkar ki tutmayı öğrensin gerekirse çizsin kendini diye 🫣🥹🥹